Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'nin sosyal medya kullanımını eleştirdik, Babel bin misli çıktı. Bu adam bu hareketlere devam ederse gelse bile ocağı göremez

Dortmund ona senede 6 milyon brüt maas veriyor. Yani 3 milyondan fazla net oluyor. 1,5 gelmez ve Dortmund onu hem bedavaya ve maasinin kismini ödemeyi niye kabul etsin?
Gondermek istemiyor mu? 1 milyon imza parayi verirsin. Hatta Omer gelirse Donk yerine 6 8 oynayabilen daha gencini aliriz diye dusundum. Ben Donk'un kalmasini orta sahadan ziyade defansa iyi yedek olmasindan dolayi istiyordum. Mesela Donk yerine ucuz Azubuike tarzi gibi. Tabi Dortmund bonservis parasi isteyecekse o is yas.

Ayrica sana mactan sonra dusmanlik gosterip oglunu falan darp eden adamlara gidip para kazandiran kim varsa kulup disina itelenmeli, bu ne laçkalıktır kardeşim koydurmasınlar muricinede

Fenerbahçe, Aleksandar Mitrovic için Fulham'a 2.5 milyon euro'luk kiralama ücreti teklif etti.

@ZekiUzundurukan
·
22d

Suudi Arabistan futbolunda da mali kriz çıkmış. Yıldızlar tek tek ayrılıyormuş. Giuliano da Corinthians’a gidiyormuş.
mali kriz hikaye bence neyin krizi cikacak adamların gotunu sildigi pecete bile altin kaplama.

Fifa bunlari silkeleyecek büyük ihtimal yakaladılar birşey sıkıntılı oyuncuları uçuruyorlar ülkeden

Mariano,Linnes,Nagatomo,Donk,Belhanda,Fernando iyi bi teklif gelirse eğer satılabilirler. Özellikle Mariano kesinlikle gitmeli. Geçen Linnes için 6mlik teklif vardı haberlerde o civarda birşeyler varsa gidebilir. Donk'a teklif geleceğini zannetmiyorum. Belhanda 12-15 arası bi teklif gelse satılabilir ama öyle bir teklifin gelmesi de imkansız bence.

scout transferlerine devam mali durum diyip duruyosunuz bırakın muriçleri,türüçleri bonservisi yok diye 32 yaşındaki babele imza parası ve yüksek yıllık maaş bağlamaya gerek yok,3 yıl daha al-sat olayı varken scout transferlerine devam etmek zorunlu..
GSC-SCOUT başlığında süper futbolcular var arkadaşlarımızın konusunu açtığı bizim scout ekibide bulsun ve önersin bunları mesela forvet için balotelli ve muleka,kanatlar için onyekuru(kiralık),ejuke,feghouli ve emre mor harika olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt