Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hakkının Vedat'a gitmesi hiç mi hiç içime sinmiyor.
Bu sene yerli statüsünde oynayamayacaksa ne halt etmeye alıyoruz bu herifi çok merak ediyorum.
Tamam iyi topçu, ama üstüne konuşulacak meziyetleri olan bir oyuncu da değil. Fiziksel olarak güçlü, belirli bir vuruş kalitesi olan tipik pivot forvet. Bizde en fazla 3. forvet olur.
Bize as forvetimizin kalitesine yakın bir ikincil forvet lazımken, Vedat'ı 2. forvet olarak alacağız ya, ne desem boş.

3.5M'u Umut Bozok'a versek, Rize ile muhatap olmasak ve yabancı hakkımızı heder etmemiş olsak ne olurdu yani?

Yalnız seneye Türk statüsünde oynayabilecekmiş.
Şuan Vedat yerine alabileceğimiz bu kadar genç ve ligde iş yapmış Türk Santrafor kim var sanki.Seneye yabancı kısıtlaması gelirse bu oyuncu boşta olsa dahi imza parası ve yüksek maaş talebi olur daha önce bunları yaşadık.Tarık Çamdal gibi

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

S.A.

Guzman geldi mi ?

dce53f858babb695febfd8f46178936b.jpg

Şuan Vedat yerine alabileceğimiz bu kadar genç ve ligde iş yapmış Türk Santrafor kim var sanki.Seneye yabancı kısıtlaması gelirse bu oyuncu boşta olsa dahi imza parası ve yüksek maaş talebi olur daha önce bunları yaşadık.Tarık Çamdal gibi

-İmparator Fatih Terim

Türk statüsünde oyniyabilecegin garantisi varmi? Eger böyle bir durum varsa önce TFF sormasi gerek seneye garanti mi Türk statüsünde oyniyabilecek diye, yok derlerse yabanci hakkini Muriqi gibi birisine harcamak yazik günahdir.

Türk statüsünde oyniyabilecegin garantisi varmi? Eger böyle bir durum varsa önce TFF sormasi gerek seneye garanti mi Türk statüsünde oyniyabilecek diye, yok derlerse yabanci hakkini Muriqi gibi birisine harcamak yazik günahdir.

Oynayabilecekmiş aspordan bizzat bir yorumcu TFF den birisine bu durumu sormuş bişeyler söylemişti neden oynayabileceğine dair onu hatırlamıyorum ama net olarak 2020-2021 sezonunda Türk statüsünde olacakmış .Böyle bir şey için yalan haber yapacaklarını düşünmüyorum

-İmparator Fatih Terim

Cagne keske 11de baslasaydi. 1-2 tane atmisti simdi. Cok gol kaciriyor niang

Başakşehir projesi biteceğine göre mahmoud onlysteeli takımımıza kazandıralım

Seçim başlığına yazamadığim için yetkiden dolayı buraya yazayım çok sevindim sayın İmamoğlu kazandı için ülke için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum hak yerini buldu ilahi adalet...

Niang çok kaçırıyor. Bizim yeteneksiz girse bari çarpar filan gol olur.

Bu arada Türk kanalı vermiyormu maçi

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

mutlu bir akşamdan sa. fbmize ihtiyaç dahilinde yeni bir kaleci daha geldi mi?

-İmparator Fatih Terim

Almazsın, olur biter. Vedat kim yahu? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam? Kime giderse gitsin. Avrupa takımlarının alt yaş kategorilerini tarasan Vedat gibi 50 tane topçu bulursun. BJK bile 2 günde Güven'i buldu getirdi. Vedat gibi oyuncuları alarak iflah olacağını düşünen var mı ciddi ciddi?

Nasıl kazık yedik ya al sat dengesinde heriflerden kar bile ettik. Birileri bir seyler üretiyor yillar sonra sehir efsanesine dönüşüyor bunlar.

Doğru şimdi baktım. Valla performansları akılda kalmadığından kafamda hep zarar ettik gibi kalmış.

Petre hariç zarar yok. O da 500 bin euro.

Bratu'dan 1.25 milyon euro kar etmişiz. Tamaş'dan da 1.50 milyon euro kar yapmışız.

Stancu var onu söylemeyi unutmuşum ondan zarar ettik 2.1 milyon euro.

Umut 1.5e mi ne gitmis oyle de bi sey var

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ben TRT SPOR'da 4M rakamını duymuştum ama yanılıyor da olabilirim. TM 1.5M olarak gösteriyor. Eğer rakam doğru ise, Umut Bozok varken bizim Vedat ile uğraşmamız aşırı malca bir hamle. Umut'un Fransa alt yapılı ve 3 yaş daha küçük olduğunu hatırlatırım ek olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt