- 23 Temmuz 2011
- 75.517
- 51.046
- 4.693
iyi şimdi ben de geliyom baba,rüyalarda buluşuruz
Bu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi şimdi ben de geliyom baba,rüyalarda buluşuruz
Alexi nereye top diye oynuyor ya. Fenerli diye itin bir taraflarına sokmaya gerek yok...Capone gökhanı cebinden çıkarır sneijder talisca ve alexi top diye oynar bu gözler jardel görmüş drogba can ciğer ama jardel başka
..............Günaydın beyler biraz uzaktaydım son gelişmeleri alabilir miyim?
1 Temmuzda dönem mi bitiyor .. hiç mantıklı değilBorçsuzluk kağıdı 1 Temmuz itibariyle UEFA'ya bildirileceği için o vakte kadar KAP beklentisi içinde olmamamız gerektiğine dair paylaşımlar var sosyaş medyada.
Transfersizliğimize bahane çok. 1 Temmuz'dan sonra ne uyduracaklar acaba şimdiden çok merak ediyorum.Borçsuzluk kağıdı 1 Temmuz itibariyle UEFA'ya bildirileceği için o vakte kadar KAP beklentisi içinde olmamamız gerektiğine dair paylaşımlar var sosyaş medyada.
Basketbol şampiyonası, İran-Abd arasında ki gerilim vs vsTransfersizliğimize bahane çok. 1 Temmuz'dan sonra ne uyduracaklar acaba şimdiden çok merak ediyorum.
euro 3 tl oluncaGünaydin tansferde ne zaman hersey güzel olacak?
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sa guga geldi mi
SON DAKİKA | Katar menşeli Al Raya Sport gazetesinin Reuters'e dayandırdığı habere göre -The Sun'da da çıkmış bu haber- Galatasaray, Manchester City'den Fabian Delph'in transferi için görüşmelere başladı.
''Ancak Cim Bom’un merkeze yapılacak transferde 1 numarası Banega ve anlaşma oldukça yakın.'' (KTB)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi