Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın dalga geçer gibi gülmeye gerek yok. İlla Dm'leri mi paylaşalım burada ? Özele biraz saygı istiyorum. İnanırsın inanmazsın. Oda seni bağlar lakin taşak geçmene üzülürüm.

Paylaşmana gerek yok gördüm o mesajları

Benim lafım da sana değil diğer şahsa.Burada iki laf kaldıramayıp taraftarla dalga geçer gibi isimleri yalanlıyor arka tarafta farklı konuşuyor.Tepkim ona sonra da burada bu şahsı savunanlar,avukatlığını yapanlar çıkıyor komedi

Bruma'nın ekonomik versiyonu Galatasaray yolunda. Parmada 1 milyon Euro alıyormuş adamlar bile diyor Türkler ikna etmek için fazla verir diye.
d89f47f856ab1e92e377185a10358c68.jpg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Aynen kazık yiyeceğiz aynen

trezeguet paylasimi yapan herkesi banlayacagim bundan sonra

sanki luis figo mubarek, k.pasa'nin cöpü öve öve yere göge sigdirilamiyor

aha gol krali diagne'yi gördük, cöp muamelesi yapiliyor, trezeguet'nin kaderi de aynisi olacak

aha gol krali diagne'yi gördük, cöp muamelesi yapiliyor, trezeguet'nin kaderi de aynisi olacak
lütfen beni banlama

Christian Luyindama'yı Galatasaray'a satan Belçika ekibi Standard Liege, defanstaki boşluğu Luyindama'nın kardeşi ile doldurdu

Malın teki ya karaktersiz herif sparta prague a yaptığı çok ayıp masadan kalkmak ne demek. Çok savurgan topçu Trabzonspor için bile yetersiz

Allan Saint-Maximin zu Newcastle

Adamlar burada olmaz dediği transferlere arka da(sizin görmediğiniz bir kısım mesajlar) kesin bitti abi diye yazıyorlar

Geçiniz bu duyumcuları bir de havaya girmiş yok beni gazeteciler takip ediyor vs diye.2 laf söylüyorsun yediremeyip küsüyor

Çok abarttınız bu herifleri bu isimler olmadan da Gsc vardı olmaya da devam edecek

Eğer o gelmez dediği isimler gelirse de totem yapıyorum yazacak aha bak şimdiden yazıyorum bunu biz böylelerini çok gördük

ya kardeşim burada kimse 13 yaşında çocuk değil ki ..Biz özgürün verdiği duyumla havalara uçmuyoruz az çok herkes akıl fikir sahibi mesajımda da dedim görüşme KAPı gelince bile ben yüzde yüz diyemiyorum bekliyorum işin tamamen bitmesini kulübün kendi bile patlıyor bazen.. Duyum işi foruma bir nevi renk heyecan kattı ve gördüğüm kadarıyla forumun ÇOĞUNLUĞU bu durumdan şikayetçi de değil..
Ben özgürle bireysel de çok konuştum özelden gayet mütevazi kendi halinde bir arkadaş asla ben oldum havalarında takılmıyor..Forumda biraz üstüne fazla gelinince o da ister istemez dengeyi şaştı..

Ayrıca Özgür kış transfer dönemi muhabirlerin takip edeceği derecede bomba duyumlar da verdi.. Özel mesajlarımız halen duruyor Luyindamanın ben adını dahi duymadım bak haberleri falan demiyorum öyle bir oyuncunun varlığını bilmezken Özgür patlattı bana haberi Yunusun anderlecht muhabbeti hiçbir haber kanalında geçmezken ilk ondan duydum ki sonradan da işin son anda yattığı ortaya çıktı.. elimizde bir forvet dahi yokken biri cagne olmak üzere 2 forvetin kesin olarak bittiğini de söyledi... Bu kadar istihbaratı tutunca da adamın birazcık totosu kalkar abi yalan yok benim de kalkardı :) Yalan yok bir serdar azizde yanıldı onu kalacak gibi birşeyler söylemişti o da nazarlık olsun dedim

Ha kaynağı patlamıştır haber alamaz orasını bilemem zaten verdiği duyumlar yanlış çıkmaya başlarsa insanların otomatikmen güveni sarsılır ve kaaleye almaz bu işler de kendiliğinden biter...Fazla kasıyorsunuz bana kalırsa gerek yok oluruna bırakın kimsenin özgüre levent abiye haşa Peygamber muamalesi yaptığı yok

Ozornwafor hayırlı olsun tekrardan kiralanacakmış.Banega ve forvet konusunda Diagne satılana kadar resmi bir şey olmaz.Ianis Haginin piyasası yükselsin diye Galatasarayla adı anılıyor.Aboubakar konusunda Müfit hoca yemlemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt