- 1 Mayıs 2018
- 57.205
- 47.996
- 3.873
transfer konusunda en beceriksiz yonetim, olabilir mevcut yonetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oh oh yarasin renkdasYeşillerin Keyfini çıkarmak renkdaş![]()
Başka işler dönüyor Burda ama bilmiyorum renktas. Bu saçmalık hiç mantıklı gelmedi bana. Dediğine katılıyorum ama var bı iste çıkar illa ortayaYav 3 takipcili twitter hesaplarini duyumcu diye paylasiyorsunuz su forumda icimizde nokta atisi yapan bir adam varken ustune gidiyorsunuz, sadece ulasabiliyorsunuz diye duyum lan bu bakarsin, gecersin velev ki adam bizi kandiriyor olsun, ne gececek elinize veya yapanin? Niye bu kadar gurur meselesi yapiliyor inanmiyorsan yok sayarsin olur biter adami taciz edenleri taciz etmek lazim.
en iyi karar,kap'ı beklemek daha iyi o duyumlardan,millet böyle birbirine girecekse...Ünsal en çok kızdığım yöneticidir muhtemelen de çocuğun annesine laf edilmiş ve ne gariptirki kendilerine edilse ortalığı ayağa kaldıracak kişiler çocuğa bok atıyor.
Mevzu transfer haberi vermek mi? Mesela Luyindama'dan benim de haberim vardı ama buraya yazmadım, 2 gün önce bildiğim için başım göğe ermedi hani öyle olacağını sanıyorsanız.
Bu dakikadan sonra kişisel duyum vermeyi herkese yasaklıyorum, ikinci bir karara kadar da böyle olacak. Sürekli hakaret eden de transfer nöbetini, genel sohbet üzerinden takip eder.
baba şu kitabı bi halledeyim,söz ben bakacagım dış basınasa guga geldi mi
ne kitabıbaba şu kitabı bi halledeyim,söz ben bakacagım dış basına
roman lane kitabı
yav napıyosun işte edebiyat dunyasına mı atıldın yazarlığa mı basladın müzisyenlikten sonraroman la
Beko üzerinden Beşiktaş'a para geliyor. Tabii kardeş olacaklar.Orman: "Fener Ol çok iddialı bir kampanyaydı. Onları tebrik ediyorum. Beşiktaş'ta böyle bir şey yapmadık, düşünmüyoruz da. Böyle olacaklarını düşünmüyordum. Tebrik ediyorum, cesaret gerektiren bir şey. Fenerbahçe dost camiamız."
kardeş yaptık len