Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.341
- 10.212
- 1.688
farketmez5 gun. Cok degil bari. Apo anca o zaman doner zaten
cezası bitse de gelmez bidaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farketmez5 gun. Cok degil bari. Apo anca o zaman doner zaten
yoktu maalesef umarim okan show yarin devam ederBugün okan koç varmıydı akşam ki programda, sırf onun için program tekrarını bekliyorum tam bir üstat
Sanmam bende. Tebrikler hepinize. Boyle mal mal bakarsiniz simdi A spor yalanlarina felan.farketmez
cezası bitse de gelmez bidaha
Sırf onun için izliyorum bağımlılık yapıyoryoktu maalesef umarim okan show yarin devam eder
5 gün bişey değilmiş.Neyse kaldı 4.5 gun. Cok degil bari. Apo anca o zaman doner zaten
Sen ver bari duyum adamı yalan ettin.Biri Sercan’a duyum versin, herif titremeye başlamış duyumsuzluktan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Keramettin TANRIVERDİ bu durum için ne diyecek merak ediyorum gerçekten.Çünkü postlarını okuduğum kadarıyla mantıklı birine benziyorduSanmam bende. Tebrikler hepinize. Boyle mal mal bakarsiniz simdi A spor yalanlarina felan.
Sen ver bari duyum adamı yalan ettin.
bizi niye tebrik ediyonSanmam bende. Tebrikler hepinize. Boyle mal mal bakarsiniz simdi A spor yalanlarina felan.
Çok boş beleş birisin..ötede oyna bulaşmaBiri Sercan’a duyum versin, herif titremeye başlamış duyumsuzluktan.
Yav adam tutturuyodu işte heyacan filan hep vardı ki bana sorarsan az yada çok biliyordu bişeyler...Git konuş cezasını kaldırsınlar.Ben duyum falan bilmem, öyle boş işlerle uğraşmam, inanmam, inandırmam.
transfer nobeti forumunda ne isin var pekiBen duyum falan bilmem, öyle boş işlerle uğraşmam, inanmam, inandırmam.
Hocam foruma her girdiğinde yalancılıkla yada sahtekarlıkla suçlasam seni sende sonunda patlarsın.Bu birikimle olan birşeydi.Beyler olur böyle şeyler ben Ozan Tufan gibi biri yüzünden ceza yedim özgür bey de alışır. Ayrıca dün tanık olduğum kadarıyla doğruydu ceza alması. Ortada o kadar ileri gidecek bir şey yoktu
transfer nobeti forumunda ne isin var peki
Bir de burada mesajlarımı raporlayanlara söylüyorum.
Tahrik falan şov yapmayın, mesaj dahi atmıyordum yarım saat öncesine kadar ama dünkü olayla alakalı direkt isim vererek “dangalak” gibi ifadelerle mesaj atan dangalakları tahrik diye raporlamayıp benim mesajlarımı raporlayarak şov yapmayın.
Ben de tahrik oluyorum o göndermeli hakaretli mesajlarla. Dangalak yazan adama ceza verilmesi gerekirken kimse elini kıpırdatmadı. Saygısızlığın lüzumu yok, hakaret etmeyen kimseye hakaret etmem. Tıpkı dünkü ayten dangalağı gibi.
Yav adam tutturuyodu işte heyacan filan hep vardı ki bana sorarsan az yada çok biliyordu bişeyler...Git konuş cezasını kaldırsınlar.
Yav herşeyi o kadar ciddiye almayacaksın. Engelle geç yani zor değil. Yani bana göre ceza yemesi doğru çünkü kullandığı laflar cezayı hakediyordu gerçektenHocam foruma her girdiğinde yalancılıkla yada sahtekarlıkla suçlasam seni sende sonunda patlarsın.Bu birikimle olan birşeydi.