Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Yok mu Trezeguet duyumu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAGI de mi???
@Kadir Ari ile, anime izlemek istiyorum.
ne anlatıyon yaw
Sonra bizi Konya, Rize, Erzurum vb. deplasmanlarda taşlarlar bir güzel belki de yakarlar hatta kim bilirŞunun aynısı bizim renkler ilede süper olur
![]()
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
böyle birşey yokKonuya vakif degilim, lakin arka planda duyumlarin konusulup forumun uyelerinden saklanildigi gibi durumlar sezdik son birkac saat. Dogru degilse ne mutlu. Dogru ise yazik olur
Cuma günü maça çıkmazsak sorun olmazSonra bizi Konya, Rize, Erzurum vb. deplasmanlarda taşlarlar bir güzel
Pazar çıkarsak ne olur, saygı mı duyarlarCuma günü maça çıkmazsak sorun olmaz
İnter in buna benzer formasını haçlı seferlerine ve hristiyanlık sembolüne bağlayan bir medya varken muhtemelen vatanhaini ilan ediliriz.Şunun aynısı bizim renkler ilede süper olur
![]()
Vallahi sadece o kadardı. 1 hafta vermiş birde vicdansız yaDurum sadece bundan ibaretse ayip etmisik sana . Aramiza yeni katilan moderator arkadaslara cok kizmayin ilk baslarda yanlis anlasilmalar olur bazen.

Bu ne ya mod teroru resmenE herif beni 3 gündür konudan attırdı. Zor açıldı. 1 hafta atmış birde.
Sadece "Adem Büyük'ün eşinin götü vardı linkte ama kaçırdın tüh" yazdığım için. Üslup dersi vermeye filan kalktı bu laf için.
Şikayetçiyim hakim bey.
ozelden bekliyorum rtasSimdi yabanci siniri dusunsunNevzat: Çarşambadan itibaren kaplar gelmeye başlar. Babel,Şener,Yusuf,Adem transferleri bitti.