Kafalar pırıl pırıl maşallahRenato sanches neden gündeme gelmiyor.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalar pırıl pırıl maşallahRenato sanches neden gündeme gelmiyor.
Büyük ihtimalle öyle olacakBelli ki bu konuşulanların hepsi fasa fiso. Hiç beklemediğimiz adamlar gelecek.
Ohoo herkes gitmis feneri kurtarmaya masallahMen mi geliyorrr
İanis'in olmadığı herhangi bir kadro...
Harika?
Kiralayamaz mıyız imkansız mı? Demin fbye yazıldığını gördüm bu yüzden yazdım.Kafalar pırıl pırıl maşallah
Şaka yapıyorum yanlış anlama. Yok ya zor Psg ye gitmek istiyorum demiş dün. Bayern den kesin ayrılacak kiralık istemiyormuş gitmek.Kiralayamaz mıyız imkansız mı? Demin fbye yazıldığını gördüm bu yüzden yazdım.
Heyecanlandım gardaşVincent Aboubakar & Galatasaray, Fatih Terim'in forvet tarzını konuşurken
haç renktaşım.Neyi ifade ediyormuş pozitif (+) işaretini mi?
Kafalar pırıl pırıl maşallah
Zor gardaş swenseaye kiraladıklarında 8.5 m euro kiralama ücreti aldı aç bayernKiralanabilir gercekci olarak eger Bayern satmayi tercih etmiyorsa
nostaljik bir maç olsa gerekHagi'nin efsane uzun pası ile karşı karşıya kalan Puscas golü atamadı.
Bu pozisyonu bitirmesi lazımdı harika kontrol etti ama vuruş için çok gecikti.
Biz Ingilizler gibi mal degiliz Bayern'in keyfi bilirZor gardaş swenseaye kiraladıklarında 8.5 m euro kiralama ücreti aldı aç bayern
Baneg yerine Seri,Fernando yerine de Bennacer orta saha çağ atlar.Büyük ihtimalle öyle olacak
@buzzspor adlı kişinin Tweetine göz at:yannisi alamaz bizimkiler ustat
Arap sabunu bol bulunca şeyine meyine sürermiş ingilizlerinkide o hesapBiz Ingilizler gibi mal degiliz Bayern'in keyfi bilir