- 1 Mayıs 2018
- 57.146
- 47.956
- 3.873
Fatih İşbecerdi galiba
fiyasko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih İşbecerdi galiba
Fatih İşbecerdi galiba
Galatasaray da transfer bitmez diyen yönetici yok mu bu sene ...
Becerememis yanliz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kurban olurum oranın 42 derecesine.
iyi tatil yapmış"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."
Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia
Bizimle alakası yokFatih Isbeceri kim yolladi lan arjantine
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
4 kaleyi birden tutturamayan kazmator Fatih İşbecer'i analım.
"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."
Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia
Hala arjantin'de ayni takimda devam ediyorLafı geçmişken sorayım. Martin Benitez'e noldu ? Parladı mı döndü mü ?
Ben cafeye falan gitmem kaçak çay içerim halde ucuz bayağı caykur her sene zarar ediyor bu zamlar ondan
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi