Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlerbieliğinden mert yazılmış ama bence gerek yok
Işık Kaan
Ogün
Hatta beğenmiyorum ama Gökay var.. Zaten 3.stoper Donk.. En sorunsuz bölgemiz yıllar sonra stoper

"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."

Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia
iyi tatil yapmış

kulüple görüşmemiştir bile

Fatih Isbeceri kim yolladi lan arjantine

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

martn-bentez-c07af7fc-18bd-4208-9ff3-58c43d88354-resize-750.jpeg

"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."

Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia

Lafı geçmişken sorayım. Martin Benitez'e noldu ? Parladı mı döndü mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt