Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.296
- 3.925
- 458
çıldırmamak elde değil
ne bekliyordun ki? tr liginde hicbir topcu 10m etmezdi ve buna 10m gömdüler. bu transfer cidden irdelenmelidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıldırmamak elde değil
Hoca Muric konusunda inanilmaz istekli
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Aslında bu işi belçika veya hollanda ligi gibi yumuşak ve gelişime açık alt liglerde yapmalıyız.Kendi takımımızı kurabiliriz aslında. Veya alt liglerden takım satın alıp ismini değiştirip Galatasaray-B gibi bir isimle 1. Lig'de oyuncularımızı geliştirebiliriz.
çıldırmamak elde değil
Bende paylaştım ama ilk defa gördüğüm için.Bilmeyenler olabiliyoreski haberleri surekli paylasip durmayin bu haber 10 gunden beri var
home-grown diye bir sey duydun mu?Atakan Akkaynak, Berkay Özcan, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle neden ilgilenmiyoruz yerli ararken anlamıyorum
samed yeşil de serbest kalıyor beklenen patlamayı yapamadı burda iş yapar mı bilmem o yüzdenAtakan Akkaynak, Berkay Özcan, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle neden ilgilenmiyoruz yerli ararken anlamıyorum
evet R yapmaya baslamis
3kere caprazini kopardi. Bitti o. Amcasina dügün salonu felan actisamed yeşil de serbest kalıyor beklenen patlamayı yapamadı burda iş yapar mı bilmem o yüzden
Samed Yesil - Oyuncu profili 18/19
Atakan Akkaynak, Berkay Özcan, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle neden ilgilenmiyoruz yerli ararken anlamıyorum
şaka mı bu ya2 milyon tl maaşla topal gelecekse gelsin yedek iş görür