Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Bazı formanın değerini bilmeyen topçuları kiralık yollamak şart
Bknz;Ozan Tufan
Basta ne yapiyor öyle yav dasak antrenmani mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bknz;Ozan Tufan
Basta ne yapiyor öyle yav dasak antrenmani mi?
Bknz;Ozan Tufan
chicarito gures takimina mi gelior
Burhancan Terzi: "Cuma günü Galatasaray’dan KAP gelecek."
Cikarito nasil dransfer olur sence ustat
Ben degil lan Levent abi demisti zamaninda. Teklif goturulecek diyemusap Rondon demis
kendisi cevval 1 duyumcudur
Bundan 8 olmaz yav 6 numaraya olur.
![]()
Bruma fan club için kara bir gün.
Ulan bir an geri gelecek falan diye korktum.
Kariyeri giderek düşüyor ama buradan çıkış yapabilir fakat asla üst seviyede kalacak bir oyuncu değil. Hiç bir zaman olmadı ve olamayacak.
Tek kelime.... Cahillik
Başarı bekleyip ama sağlıklı süreklilik getiren başarı kaynağını, yani alt yapını, düşünmemek cahillik.
Yönetimsel anlamında ise Türkiye'de yöneticiler kulüpleri düşündükleri yok genelikle. Görev süresinde günlük başarıyı yakalayın da kral olayım derdinde oldular dahima. Bu da A takımdan geçer .... alt yapıyı yönetici olarak ne yapayım ben. 3-4 sene sonra zaten yeterince meşhur olup iş ve siyasi bağlantıları kurmuşsun ... ohhh ne güzel bide sadece A takımı güçlü tutmuşum çak çakcı cahil Halk beni kahraman ilan etsin. Alt yapı projesinin meyvesini ciddi yatırım yapıp mesai harcayasam yönetici olarak meyvesini 5-10 sene sonra görürüm ancak....eeee o vakit ben yokum ki yönetici olarak. Bir ne geçiyor benim elime bu konuda bir iş adamı olarak?
Benden sonra gelen adamı niye bunları servis edip meşhur evdeyim yahu....
İstisnalar mevcut olduğu gibi spor yöneticilik yapan kişilerin son 20-30 yıldır maalesef ve maalesef bu şekilde olmuştur.
Son senelerde işte ciddi ciddi , fpp ve kulüplerin mali bataklığı sayesinde oda, alt yapılara kafa yormaya başladık ülke olarak.
İcraa ne olacak ne oluyor ama hiç fikrim yok okadar şimdi.