Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri Geri Dönerse...

Yönetim falan değil Divan Kurulu Üyelerinin Kasetleri Vardır Elinde..

Bazı formanın değerini bilmeyen topçuları kiralık yollamak şart

Bknz;Ozan Tufan

Bu düdüğü bile çalışmaya iten yabanci sınırlaması değil mi ? Ne oldu sıkışınca forma aslanın ağzında. Eskiden herkes mecburdu formsuzda olsanız oynatmak zorundaydılar. Neden ulan neden sınır getirmeye çalışıyorsunuz ey cahiller ordusu.

Burhancan Terzi: "Cuma günü Galatasaray’dan KAP gelecek."

İçerik

yusuf-erdogan.jpg

İlk olarak şu santrafor işini çok net çözmemiz lazım.
Diagne'yi yollayıp, Gomis'in ilk dönemi gibi net bir golcü + arkasına Vedat Muriqi ile o pozisyonu çok net halletmeliyiz.
Sonra, ikinci kısım, orta saha. Fernando'nun yanına Ndiaye yerine cigersiz ve ayağı düzgün bir B2B bulmaliyiz.
Son olarak da Onyekuru'dan boşalan pozisyona iyi bir sol açık bulmaliyiz.
Bu ana 3 madde çok önemli.
Gerisi teferruat.

Manchester United sağ bek oyuncusu Wan-Bissaka transferi için Crystal Palace ile 45 milyon Pound ve 5 milyon Pound bonus olmak üzere anlaşmaya vardı.

@Hayri Cund

D9-W0-TXsAIe-yV.jpg

Bruma fan club için kara bir gün.

Ulan bir an geri gelecek falan diye korktum.

Kariyeri giderek düşüyor ama buradan çıkış yapabilir fakat asla üst seviyede kalacak bir oyuncu değil. Hiç bir zaman olmadı ve olamayacak.

Tek kelime.... Cahillik

Başarı bekleyip ama sağlıklı süreklilik getiren başarı kaynağını, yani alt yapını, düşünmemek cahillik.

Yönetimsel anlamında ise Türkiye'de yöneticiler kulüpleri düşündükleri yok genelikle. Görev süresinde günlük başarıyı yakalayın da kral olayım derdinde oldular dahima. Bu da A takımdan geçer .... alt yapıyı yönetici olarak ne yapayım ben. 3-4 sene sonra zaten yeterince meşhur olup iş ve siyasi bağlantıları kurmuşsun ... ohhh ne güzel bide sadece A takımı güçlü tutmuşum çak çakcı cahil Halk beni kahraman ilan etsin. Alt yapı projesinin meyvesini ciddi yatırım yapıp mesai harcayasam yönetici olarak meyvesini 5-10 sene sonra görürüm ancak....eeee o vakit ben yokum ki yönetici olarak. Bir ne geçiyor benim elime bu konuda bir iş adamı olarak?

Benden sonra gelen adamı niye bunları servis edip meşhur evdeyim yahu....

İstisnalar mevcut olduğu gibi spor yöneticilik yapan kişilerin son 20-30 yıldır maalesef ve maalesef bu şekilde olmuştur.

Son senelerde işte ciddi ciddi , fpp ve kulüplerin mali bataklığı sayesinde oda, alt yapılara kafa yormaya başladık ülke olarak.

İcraa ne olacak ne oluyor ama hiç fikrim yok okadar şimdi.

Sevilmek, dışsal övünç olarak kullanılıyor. Sevgiyi dışarda arıyor bu tip insanlar. Ve çok ilginç sevilmeyi sevmekten daha önemli görüyorlar. Bu popülarite meraklıları aktif bir yaşam gücü olan sevgiyi elde edilmesi gereken, edilgen bir yapıda görüyor (Erich Fromm'u analım burada)

Dolayısıyla yaşatmak, üretmek, geliştirmek istemek yerine tanınmak, sevilmek, beğenilmek istemek üzerine yaşam algıları var. Bir bilseler ne kadar gereksiz ve faydasız istençlerle yaşadıklarını zaten birçok şey güzelleşecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt