- 13 Ekim 2014
- 108.574
- 58.313
- 4.588
biraz umutsuzluga kapilak . Yakismiyor bize mutlu olmak xdyatmıs olabılır hıc alakamızda olmayabılır fakat o twitten bunu nasıl çıkardın musap
kolarov ıcın yazmıs adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz umutsuzluga kapilak . Yakismiyor bize mutlu olmak xdyatmıs olabılır hıc alakamızda olmayabılır fakat o twitten bunu nasıl çıkardın musap
kolarov ıcın yazmıs adam.
Masa başı uydurmasıdır yav. Keşke gerçek olsa, solak ve elinden geldiğince mücadele etmeye çalışan vasatı aşması zor bir oyuncu izlenimi edindim...
Vedat' a haksızlık etmişsin bence. Umut' un en az 3 katı olmalı...Benim hesabımla 1 m ve 3 m gibi bir şey...Umut Meraşın 1.8 tam hakkı olmuş iyi bir sezon geçirdi.. Muriq 2.5 deniz türüç de 800 bin euro luk oyuncu keşke herkese hak ettiği para ödense..
Kimmis bu ya. Video falan var mi az bakalim bari nasil biseymis. Hic bir fikrim yok acikcasi.
![]()
Tam bizlik topçuydu geçmiş olsun
9 milyona almışlar. Çok para.
Seneye beleşNewcastle 1 sene önce 20 vermişti satmamışlardı anlamadım nasıl böyle ucuza vermişler
Bizim için büyük para ama ilginç geldi bana
adminstratör emrah yıldırımın veliahtı küçük admin misiniz siz?ayrıca kayıt denerken nasıl haberiniz oluyor acaba? ben cezalıyken ara deniz vıyacıyan ve arto vıran cereviyen isimlerini ad soyad bölümüne yazarken hissetmiş miydiniz bunu?
Yok gelmeyecekarda turan gelmedi mi hala ?
iyi isleyen sistemi neden bozalim? her sene kadro degistirip yapboz mu yapalim?Mariano ve Fernando'da artık ısrar etmeyeceğimizi ümit ediyorum hatta imkan olsa da Yuto'yu da değiştirebilsek.