Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun futbol aklina s..... ben, nasil ihtiyac degil?

1. Adam tam duran top ustasi, hem cornerler hem freekick dogrudan kaleye vurabiliyor cok buyuk bir arti. Biz gecen sene dogrudan belki en fazla 1-2 atabildik herhalde. Cornerler, freekickler inanilmaz onemli bu modern futbolda.

2. Lider bir oyuncu.

3. ndiaye ve fernando 32 macta en fazla beraber 40, banega tek basina 55 kilitpas atmis

4. 74 top calmis, ndiaye 60 fernando 34

5. 60 kere adam gecmis ndiaye ve fernando toplam 44.

O genç bir oyuncu istiyor.

"Sattığın kadar al" mı yoksa "önce sat sonra al" mı? ikisi çok farklı

"Sattığın kadar al" mı yoksa "önce sat sonra al" mı? ikisi çok farklı

Önemli olan 2 eylül itibari ile denk bütçede olmamız aksi halde aldığımız oyuncuları şampiyonlar liginde kayıt yapamıyoruz.Ayrıca herkes bizim bu durumda olduğumuzdan haberdar önce alır isek oyuncularımıza teklifler düşer fiyat olarak sıkıştığımızı bildiklerinden.

Fenerbahçe, 'Merih Demiral’ı biz yetiştirdik' diyerek FIFA'ya yetiştirme ücreti için başvuru yaptı. (Fanatik)

Tam dilenciler yav

Alanyanin harcadigi 3,5 milyon + Sassuolonun ödedigi 7 milyon + Juventusun verecegi 15 milyonu eklesen, 25,5 milyon € ediyor. Fenerin ordan 2,5% hakki olmalidir. 640 bin € civarinda para olur ve bu 200 bin Fener Ol mesaji civarinda gelir olmazmi?

Merih bizim eski oyuncumuz olsaydi, o parayi bende isterdim. Ozani alan takim bize hakkimizi vermezse, bizde FIFA ya basvuru yapmaliyiz.

Önemli olan 2 eylül itibari ile denk bütçede olmamız aksi halde aldığımız oyuncuları şampiyonlar liginde kayıt yapamıyoruz.Ayrıca herkes bizim bu durumda olduğumuzdan haberdar önce alır isek oyuncularımıza teklifler düşer fiyat olarak sıkıştığımızı bildiklerinden.
İşte bunu diyorum herkes zaten biliyor, önce satmak istesek bile tok alıcıyı oynar millet

Bu sattığın kadar al kuralı bence faydalı.
Yoksa ülkemizdeki kulüp yöneticileri sınır bilmiyorlar.
+30 oyunculara harcıyorlar paraları hesapsızca...
Sonra 3-4 senede bir Feda Sezonları geliyor.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt