- 18 Temmuz 2009
- 80.746
- 225.372
- 5.093
Görmedim de ana muhabbetine girmesi saçmalık.Olan Özgür'e oldu gaza gelip küfür etmiş sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görmedim de ana muhabbetine girmesi saçmalık.Olan Özgür'e oldu gaza gelip küfür etmiş sanırım.
Niye? Guga = Mar. Lush sene sonuna kadar sol beki kapar merak etme.Sambacıdan ziyade ütopik olmuş![]()
Ben de basta bosuna ceza yedi sandim da direkt Unsal'a sovmus galiba ana muhabbetinden yememis yaniGörmedim de ana muhabbetine girmesi saçmalık.
duyumcularla alıp veremedigin nedir
benim babam duyumcu emeklisi
Niye? Guga = Mar. Lush sene sonuna kadar sol beki kapar merak etme.
Falcao zaten beles ama lesh olabilir maalesef. Banega bitti diyebiliriz. Belhanda satisinin zaten Helinho gibi bi herifi karsilayabilmesi gerekir. Onye cuzi bedelle kiralik. Feghouli ve Diagne parasinin Skov Olsen ve Mariano Diaz'i karsilayabilmesi gerekir.
Soyle bi kadro kursalar da arkaya yaslanip izlesek. Yas ortalamasi da ~23.5. Ciddi FMvari ama ugrasilsa kurulur net sekilde.
Şu anda eski derbilere bakıyorum da bizim fener maçlarının bir çoğunda rezalet bir mondragon varmış.
Malum maçtan tutun da olimpiyattaki ilk derbi filan hepsinde anormal yan top hataları, kafasının üstünden yemeler filan.
Adam şl performansı ile aklımda kalmış ama cidden rezalet derbiler oynamış
Orkun uşak gibiymiş
benim babam duyumcu emeklisi
45 sene bu ulkeye serefiyle hizmet etti
duyum emekcilerini hor gormeyelim
@Ünsal VardarÖzgür’ün yaptığı doğru değil ama ceza almasının sorumlusu site yöneticileri ( mod, admin vs)