Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.781
- 22.621
- 2.933
Bu a spora forumdan 3 kişi koysalar reyting rekoru kırar bu ne lan? Adamın biri tatlıses gibi giyinmiş diğeri desen dır dır dır boş konuşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekip @Hayri Cund Okan Koç ve @Sergen Zeren olursa tadından yenmezBu a spora forumdan 3 kişi koysalar reyting rekoru kırar bu ne lan? Adamın biri tatlıses gibi giyinmiş diğeri desen dır dır dır boş konuşuyor.
Ekip @Hayri Cund Okan Koç ve @Sergen Zeren olursa tadından yenmez
belediye zehirlemisÖzgür ayten bence fena duyumcu değildi.Levent filan hikayade noldu Özgür ayten'e.
Fark yediğimiz maçla alakalı olarak onunla ilgili aklımda hep bir soru işareti olacak.Şu anda eski derbilere bakıyorum da bizim fener maçlarının bir çoğunda rezalet bir mondragon varmış.
Malum maçtan tutun da olimpiyattaki ilk derbi filan hepsinde anormal yan top hataları, kafasının üstünden yemeler filan.
Adam şl performansı ile aklımda kalmış ama cidden rezalet derbiler oynamış
Orkun uşak gibiymiş
Küstürdün adamı,hay senin yaptığın işe.Hiç değilse mantıklı duyum veriyordu.
Doğru değil canlı,canlıdır...belediye zehirlemis
Fark yediğimiz maçla alakalı olarak onunla ilgili aklımda hep bir soru işareti olacak.
10 kişi kalmış rakipten Kalemize gelen her topun gol olması normal değil.
MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
sulo kimUmuta gerek yok. Sülo kapar formayi ya bu sezon, ya gelecek sezon.
İyi mi o çocuk ben alt yapı maçlarını izledim 1-2 defa hiç dikkat etmedimUmuta gerek yok. Sülo kapar formayi ya bu sezon, ya gelecek sezon.
Bu asporu bize muhtac birakan ntvspora saygilarimi sunuyorum..
didem simdi de basketbolun ırzına goz diktiBu asporu bize muhtac birakan ntvspora saygilarimi sunuyorum..