Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bu saatlerde foruma ilginç şeyler oluyor hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istedigin yerde gezersin tabi ki
benim sorum neden burda gezmek istiyorsun idi
Yalnız sen de milleti kışkırtmasan iyi. Hem kafayı kullanmıyorlar diyorsun hem kışkırtıyorsun hafiften sonra savaş alanı oluyor. Sal milleti yavYav çünkü millet kafayı kullanmıyor. Hayır daha ağır konuşacağım olmayacak. Daha duyumu verenin kim olduğundan bi haber hepsi, dönüp dönüp ama çok güzel duyumcu diyorlar.
Çıldırmışlar resmen.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gözlemlediğim kadarıyla onlar tahrik ediyor gibiydi
Kim etti kaçırmışım
hapı çakan login oluyor sistemeBu saatlerde foruma ilginç şeyler oluyor hep
Bir de bunu yapan şahıslar gelmiş burada gevrek gevrek konuşuyorlar..forumun kalitesini düşürüyorlarBurda bazıları istiyor ki hiç haber paylaşılmasını hiç birileri duyum getirmesin, ki bu iki üç adam buna şeref aydın da dahil kimseye saygısız konuşmayıp rencide etmediler ancak adamlara demediklerini bırakmayıp bilgisayar karşısında göbek kaşıyorlar. Millet sadece bizim gevrek ve gereksiz mesajlarımızı okusun makara yapalım derdindeler. Modların genelinde bu bazı torpillilere çanak tutuyor. Bazen övünüyorsunuz burada yazılanlar medyada çıkıyor diye. Bu tarz sirkülasyon olmazsa biraz zor çıkar. Türkiye nin en büyük forumunda bu tarz gevşek adamlara iltimas geçilmesi yakışmıyor. Millet bu başlığa transfer için geliyor Bi iki kendini bilmezin goygoyunu okumaya değil. Beğenmeyen inanmayan bakar geçer hayır seni sizi ne ilgilendiriyor da bir şey kanıtlamaya laf sokma gayretine giriyorsunuz şurada....yazık
Ne saçmalıyorsun sen arkadaş kimi neyi kıskanacağım. Sizin daha kime cevap verdiğinizi bilmemeniz bile komik. Ben ne zaman duyum vermişim...
Duyum var mı özgür beyNihayet içerden çıktım. Mapus soğuk bir yer
Bir bayanin anaya o denli hakaret edebilmesine cok sasirmistim
emin ol sana yiyemiyecegin bir çok sey yediririmLan lafini da sana yediririm.
Bir de bunu yapan şahıslar gelmiş burada gevrek gevrek konuşuyorlar..forumun kalitesini düşürüyorlar
işte bu yani.Sen erkek olduğunu bildiğin adama Ayten hanım diye hakaret et.Sonra da iğrenç espirilerle transfer forumununda şovmenlik yap.Bu gibi postları göreceğime Özgür’ün yalanlarını görmeyi tercih ederim![]()
Istihbaratina itibar ettigim sadece bir tane kaliteli beyefendi vardir.
Sosyal medya ile bütün ruh hastaları sapiklar abazalar mal değnekleri hepsi ortalığa saçıldı..
Haha ben duyum verecek son insanımdır. Zaten bilsem de kesinleşmeden vermezdim fiyatlar yukselmesin diyeDuyum var mı özgür bey![]()