sürünüp gidiyoruz,iyidir ya : )iyiyim dostum, en son katledilen macın hakemine sövdüm diye bayağı uzun bir ceza yedim sonra pek giresim gelmedi, bizim transfer dönemi geldi işte sende gelmişsin tam zamanında hosgeldin sende.
Sende nasıl keyifler
sürünüp gidiyoruz,iyidir ya : )iyiyim dostum, en son katledilen macın hakemine sövdüm diye bayağı uzun bir ceza yedim sonra pek giresim gelmedi, bizim transfer dönemi geldi işte sende gelmişsin tam zamanında hosgeldin sende.
Sende nasıl keyifler
O maçta defansif 11 oyuncularından, yanlış bilmiyorsam 8 de 6 sı filan sakat yahut cezalıydı. O şartlarda başka kadro çıkarılamazdı...
Bu arada guga haberleri ciddi galiba
Bu iş zor bence. Hangi mal 2 m euro + 32lik oyuncuya taş gibi genç oyuncusunu verir
Valla ne bileyim bu breziller çingene pazarlığı yapar, telleste az uğraştırmadılar bizi. Alabilirsek tabi çok iyi olurÖyle degil aslinda. Adama ucuk paralar istemiyorlar anladigim kadariyla. E mariano da 3 falan eder zaten. Normal yani
Direk paraya çevirmek lazım onu temizinden 5 m eder heraldeFernandoyla da bu yöntemle vedalaşalım
Detayını hatırlamıyorum ama o günlerin canlı tanığıyım Uğur. Vedat mesela çok güvenilir bir adam değildi, ilgisi futboldan çok mankenlere yönelmiş durumdaydı vs. Hatırladığım, başka türlü bir kadro çıkarılamayacağı idi. TM verilerine bakarak, 17-18 önceki bir maçta ''Şu varken şu oynatılır mıydı?'' demek doğru mudur sence?. Ki şu gün oynanan bir maç için bile bunu kesin olarak söylemek doğru olmaz bence. Futbolcuların durumunu takımı hazırlayan TD den iyi hiç kimse bilemez. FT, Luce, İsmail Kartal çok da fark etmez o bakımdan...Elinde Vedat varken 2 tane stoper olmayan adami stopere koymus.1 onceki hafta Trabzon macinda ilk 11'de olan Ayhan ve Hasan'i,2 gol atan Serkan'i kesmis ve kulubumuzun tesislerine pis kokuyordu diyen Horvath davarini orta sahaya koymus ve sonuc olarak legene donmusuz.Luce kasinmis diyebiliriz.Daha iyisi kesinlikle cikarmis
![]()
Bana sovmussun galiba rtasNihayet içerden çıktım. Mapus soğuk bir yer
güzel bir satış danışmanı performansı krdşm lcwmariano da 3 -4 milyon etsin bi zahmet,marianodan söz ediyoruz
Detayını hatırlamıyorum ama o günlerin canlı tanığıyım Uğur. Vedat mesela çok güvenilir bir adam değildi, ilgisi futboldan çok mankenlere yönelmiş durumdaydı vs. Hatırladığım, başka türlü bir kadro çıkarılamayacağı idi. TM verilerine bakarak, 17-18 önceki bir maçta ''Şu varken şu oynatılır mıydı?'' demek doğru mudur sence?. Ki şu gün oynanan bir maç için bile bunu kesin olarak söylemek doğru olmaz bence. Futbolcuların durumunu takımı hazırlayan TD den iyi hiç kimse bilemez. FT, Luce, İsmail Kartal çok da fark etmez o bakımdan...
dogru.Bek dediğin brezilyalı olur
gugada 5 milyona düşseler bari
dogru.
adre santos