- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
taraftara bakarsan fener taraftarıda eljif malı için bir ali koç daha rica eder yabancı kulüplerdenTaraftar yorumlari sıkıntılı. 10 milyondan baslayin diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftara bakarsan fener taraftarıda eljif malı için bir ali koç daha rica eder yabancı kulüplerdenTaraftar yorumlari sıkıntılı. 10 milyondan baslayin diyorlar
Taraftar yorumlari sıkıntılı. 10 milyondan baslayin diyorlar
Bu arada guga haberleri ciddi galiba
Bak Uğur, o maç için Luce' yi benim gibi o dönemi yakından takip etmiş kişiler eleştirse tartışırız da senin ordan burdan elde ettiğin verilerle eleştirmen doğru olmaz. O maçta defans hattı ve orta sahanın defansif yönünü oynayan oyunculardan 'Banko' tabir edilen 6 tanesi sakat yahut cezalıydı, takım zaten yorgun, bitkindi. Vedat oynayacak durumda olsa ve oynatılmasa ben de eleştirirdim; o zaman eleştirmeyip ''Başka bir kadro çıkarılamazdı'' diyorsam Vedat' ın kötü bir dönemiydi demekki. Zaten hiçbir zaman istikrarlı bir futbolcu olmadı kendisi...Katilmiyorum.Ozellikle son 2 cumleye.Boyle dusunursek hicbir hocayi elestiremeyiz.
Kazanan 11'den 4 adami degistirmis ve 5 yemisiz.Tudor'un garip 11'lerine benzemis su cikardigi 11.Adabimizla yenilecek bir 11'i cikarabilirmis
bu konusanlar kim
Ulan iki gecedir Civ maratonu yapiyoruz iki gecedir kaos hukum suruyor ha forumda
Guga Mariano olsun da baska bir sey istemem
Ulan iki gecedir Civ maratonu yapiyoruz iki gecedir kaos hukum suruyor ha forumda
Guga Mariano olsun da baska bir sey istemem
izledin miGuga illa Gs'ye gidicem demeli devreye Taffarel falan sokulmali bu isi hallederiz kelepire ilk yazildigi gunden beri kopek gibi istiyorum
youtube videosu deigl miydi ogazteciler falan mıydı onlar.dur bi lavboya gidip gelyom umutHangi konusanlar ?
Parasiylan degil mi rtas yaniAlbayrak nasil alacak brezilyadan oyuncu ? Hadi ateistler bunu da açıklayın
Sadece ozet ama ozetler + Twitter'da taraftarlarinin tepkisi mutlaka almamiz gerektigine isaret ediyorİzledin mi
Lukunku formasini kaca birakirsinizledin mi
youtube videosu deigl miydi ogazteciler falan mıydı onlar.dur bi lavboya gidip gelyom umut
75 ameriqan dolarıParasiylan degil mi rtas yani
Sadece ozet ama ozetler + Twitter'da taraftarlarinin tepkisi mutlaka almamiz gerektigine isaret ediyor
Lukunku formasini kaca birakirsin
$50 olsun75 ameriqan doları
lukunku bir yaşam biçimidir$50 olsun
anladımAynen. Radyocu bir eleman youtube yayini yapmisti. İngilizce yaz falan dedim ama sadece portekizce biliyorum falan yazdi