Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyundiamayi da sayarsak suan 12 yabanci var takimda haydi Diagneyi de sattik sayarsak 11 yani 3 tane yabanci aliriz, Babel kesin desek iki tane yabanci hakimiz bulunuyor biri Forvet olacak digeri orta saha. Onun icin bu iki oyuncu üst düzey olmasi gerek yoksa takim ciddi anlamda güclenmemis olacak. Bu durumda babel yerine daha iyi bir oyuncu sart.

Bizim diger yabanci oyuncularda pek gitmek istemiyor buda elimizi kolumuzu bagliyor. Adamlarda öyle sözlesmeler varki gitmek yerine takimda kaliyor. Cünkü istanbulda hayat güzel , kazandiklari paralarda türkiye icin astronomik olunca dogal olarak gitmiyorlar. Halbuki Mariano, Fernando, Belhanda,Kostas gitmesi gerek ki onlarin yerine takimi Level atlatacak oyuncular sartti ama dedim gibi sirf Babel +Forvet+orta saha ile CL de tas catlasa ancak ücüncü oluruz. Ligde ise rakip takimlara bakar güclenebilirlerse bu sezon isimiz daha zor olabilir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kostas ve Mariano gider herhalde

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kostas ve Mariano gider herhalde

Kostasi göndermek icin büyük ihtimal yillik ücretini vermemiz gerek bunuda yapmazlar, Mariano desen büyük ihtimal son senemide burda gecirip sonrada bonservizi elimde gideyim diyecektir. Iyi teklif almis olsaydi büyük ihtimal giderdi gitmedine göre tatmin edici birdey verilmedi.

Kostasi göndermek icin büyük ihtimal yillik ücretini vermemiz gerek bunuda yapmazlar, Mariano desen büyük ihtimal son senemide burda gecirip sonrada bonservizi elimde gideyim diyecektir. Iyi teklif almis olsaydi büyük ihtimal giderdi gitmedine göre tatmin edici birdey verilmedi.

Gecen donemde son gunlerde Maiconun gidip Luyindamanin gelmesi boyle seyler yapabilecegimiz konusunda umitlendiriyor beni

Kostas 2.6 alıcak önümüzde ki sezon bizden,1 milyon euro versek takım bulur bence kalan rakamı alabileceği.

Fernando nun önümüzde ki sezon yetersiz kalabileceğini düşünen bi ben miyim? Temposuz adam ya.

Kostas 2.6 alıcak önümüzde ki sezon bizden,1 milyon euro versek takım bulur bence kalan rakamı alabileceği.
Olabilir ama adamin eline koz vermis olduk, cünkü bu sekilde bir takimla anlasir ve icabinda transfer dönemin son gününde gitmek isteyebilir. Göndermesen buseferde sorun cikarir.

Kostasi almak bastan beri yanlisti, Diagneyi aldin ozaman kiralik olarak genc bir oyuncu getirmen gerekiridi ama sen transferi son güne birakirsan böyle elinde patlar.

Gündemdeki isimlerden Galatasaray'a faydalı olabilecek isimler guga - banega - babel - cenk tosun - onyekuru - chicarito

Olabilir ama adamin eline koz vermis olduk, cünkü bu sekilde bir takimla anlasir ve icabinda transfer dönemin son gününde gitmek isteyebilir. Göndermesen buseferde sorun cikarir.

Kostasi almak bastan beri yanlisti, Diagneyi aldin ozaman kiralik olarak genc bir oyuncu getirmen gerekiridi ama sen transferi son güne birakirsan böyle elinde patlar.

Katılıyorum ayrıca hadi aldın diyelim opsiyon olmalıydı elimizde +1 yıl için,şimdi dönüp bakınca başarısız bir transfer olduğu aşikar.Sonuçta yabancı sınırıda 14 tamamen sınırsız değil.

Umarım alıcısı bulunur ve en az zarar ile atlatırız.1 tane kalitesi tartışılmaz bir golcu lazım bize.Yanına artık duruma göre genç bir 2. Forvet olabilir.

Ortasaha değişmeli.Defanstan çop çıkarmada çok sıkıntılıyız.Bütün yük Marcao ve Luyindama'ya biniyor.Öne geçtiğimiz maçlarda oyunu soğutamıyoruz çünkü pas yapamıyoruz.Pas yapamadığımız için sağ kanat adamı Feghouli merkeze geliyor top yapabilmek adına.Bu yüzdendir ki sürekli tempo yapmak mecburiyetinde kalıyoruz.Buda birsüre sonra efor kaybından dolayı oyundan düşmemize neden oluyor.Gelelim hücuma; Geçiş oyununda Onyekuru'yu kullanmak ve Feghouli, Mariano ikili oyunları dışında belli başlı planı hayata geçiremiyoruz.Göbekten ikiye birle delme yada yay üzerinden şut tehdidi.Bunlar olmayınca kanatları kapatan takımlara karşı kapatıyoruz.Örneğin şampiyonluk yolunda ki Konya maçımız.Bunların hepsi ortasaha zaafiyetinden kaynaklanıyor bence. Fernando'nun saklanması Ndiaye'nin pas oyunundan bihaber olması vs vs.

Onun icin yok belhanda gitmez yok feghouli gitmesin lüksümüz yok, takim ciddi anlamda güclenmesini istiyorsak türkiye ligi icin yeterli ama CL icin yetersizleri göndermemiz sart, rakiplet birde pert olmuskene cok iyi bir takimla üst üste 5 yilda sampiyonluk gelir

Adminlere sesleniyorum, forumda siyasetle ilgili başlıklara yazmayla ilgili bir sınırlandırma var hesabımda. Kaldırın lütfen, ben politik bir insanım.

O siyasetin konuşulduğu forum tek taraflı.. hepsi imamoğlucugillerden..

Sen de imamoğlucugillerdensen izin verirler.. mesela bana da izin yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt