Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Almayalım zaten.takımda 3 tane sağ bek ve 3 tane sol bek var.Sen 2 tane daha bek alalım ve toplamda 13 milyon ödeyelim diyorsun hocam
Mariano ve nagatomoyu satalım diyorum farkındamısın 2 yaşlı beki satıp gençleştiritoruz
Almayalım zaten.takımda 3 tane sağ bek ve 3 tane sol bek var.Sen 2 tane daha bek alalım ve toplamda 13 milyon ödeyelim diyorsun hocam
İhtiyaç olan o kadar mevki varken saçmalık ötesi.Gugu için 6M biraz fazla bir para açıkçası. Telles geldiği ligin en iyi sol bekiydi onunla kıyaslamamak lazım.
Biz 2 beke 13 milyon verebilecek çapta klüp değiliz ekonomik olarakMariano ve nagatomoyu satalım diyorum farkındamısın 2 yaşlı beki satıp gençleştiritoruz
Bjk sampiiii.... diyorsun yaniazibuike ve boydu alan ipi göğüsler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz 2 beke 13 milyon verebilecek çapta klüp değiliz ekonomik olarak
Peki bakış açına saygılıyım ama öyle bir tutar harcamayacağımız aşikarSattıgıb kadar alıyorsun ne farkeder
Bakalım ligimizin en iyi üç hücum oyuncusu neler yapacak. Trezeguet-Onyekuru-FeghouliYarin Afrika Kupasi basliyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
forumdan ban yiyen yakın bir kaynaktan aldığım bilgiye göre diagne ve belhanda'nın transferleri henüz belirsiz olduğundan yabancı transferi kamp sonuna kadar askıya alınmış.
elçiye zeval olmaz , ben hiç anlamam transfer işlerinden.İmkânsiz öyle bişey yerli transferler bedavamı ne alakası var al sat la
lig bittiğinden beri bir ömür geçti sankiYarin Afrika Kupasi basliyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fenerbahçe taraftarı bir kullanıcımızın Sporx'in ilk 11 uygulamasında hazırladığı transferli yeni sezon kadrosu
![]()
Trabzonspor lesh bir takim ya.
Bu kadar sisirmenizi anlamiyorum.
Dogru transferler ile tecavuz ederiz ligi.