Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcos Llorente (24) 40 milyona Real'den atletico'ya gitmiş. Keşke biz kiralayabilseydik Fernando yerine mis gibi oynardı

Bu Guga'yı almak lazım daha 20 yaşında ve ofansif yönü gerçekten çok iyi defansif olarakta Telles gibi Fatih hocamla çalıştıkça uçar gider bu çocuk

Bu Guga'yı almak lazım daha 20 yaşında ve ofansif yönü gerçekten çok iyi defansif olarakta Telles gibi Fatih hocamla çalıştıkça uçar gider bu çocuk
Kimmis bu ya. Video falan var mi az bakalim bari nasil biseymis. Hic bir fikrim yok acikcasi.

49236

Batshuayi bu ligde çok iş yapardı diye düşünüyorum?

Arkadaşlar sol bek için bizim Melo'nun takımında Luan Candido diye bir topçu var çok beğendim
frikik var defansif özelliği iyi 18 yaşında
güncel piyasa değeri 4 mn euro

An İtibariyle Kadromuz

***************************** Muslera *****************************

Mariano *********** Luyindama ********** Marcao ******** Naga

*******************Donk ************ Fernando *******************

Feghuli ****************** Belhanda *********************** Yunus

***************************** Diagne *******************************

Birileri şu konulara net cevap versin :)

Satmadan alamazsın ne demek ? Mesela x oyuncuyu 3 e aldık ... aradan 3 hafta sonra x futbolcumuzu 4 e sattık.. bu örnek gibi olabilir mi ?

Yoksa futbolcu satmadan hiçbir şekilde oyuncu alamıyor muyuz ?

2. sorum.. mesela x oyuncuyu 6 milyon euro ya 3 sene taksitle aldık.. bu 6 milyon euro ( al-sat olayında) bu sene 2 seneye 2 gibi mi yazılır yoksa direk aldığın sezona mı 6 milyon euro borç yazılır..

Direk 6 yazılırsa 6 ya oyuncu satmak zorundayız.. yok 2 yazılıyorsa 2 milyon euroluk bir girdi gerekiyor oyuncu satımından..

Bir daha ceza alıp fake hesapla kayıt dener veya üye olmaya çalışırsan seni ihraç ederim.
adminstratör emrah yıldırımın veliahtı küçük admin misiniz siz?ayrıca kayıt denerken nasıl haberiniz oluyor acaba? ben cezalıyken ara deniz vıyacıyan ve arto vıran cereviyen isimlerini ad soyad bölümüne yazarken hissetmiş miydiniz bunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt