Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener kactır kolarovla anlasıyor da romayla anlaştı mı ?beleşe bitecek gibi muamele yapıyolar,5 milyondan asagıya bitmez.ha geldiyse sabah gelmiş diyolar,niye tek bi foto bile yok.uefa kararı öncesi oyalama olabilir gibi.

yorum yapacak olursam,son dönemini izlemedim ama istatistiğine baktım.ilk defa bu kadar cok gol atmış kariyerinde galiba,9 tane atmıs bu sezon.3ü penaltı,biri frikikten baraja carpıyo,biri yine savunmaya carpıyo,2 tanesi güzel goller uzaktan,diğer ikisi roma takımının ataga cıkması sonucu bomboş bi pozisyon ve ve dzekonun müthiş faktörü ...

evet bu kadar ciddi izliyorum.ayewi,kagawayı izleyip yorum yaptıgım gibi.marcaoyu da 25 dk videodan izleyip tutacagını düşünmüştüm.

Kolarov iyi oyuncu fener iyi transfer yaptı ama iyi transfer yapmaları şampiyonluk yarışında olacakları anlamına gelmez

e teklife marianonun dahil olmasını mineiro istediyse biter bu iş

Kolarov iyi transfer gelirse valla bok atılmaz
bok atan var mı yahu,iyi transfer kalitesi acıısından.yaşı sorun olmakla beraber son fiziki durumunu bilmeden net konusulmaz.ayewe de methiyeler dizildi,slimaniyede.gördük durumu,yatmaya da gelmiş olabilir.fenerbahce neticede geldiği kulüp

Şaka bir yana şuana kadar kurulan en güzel kadro ve hiç de öyle hayal falan değil herşey diagne ile belhanda satışından gelecek 25 milyon Euro'ya bakar

Teşekkür ederim renktaş 2 sene oynayacak para kazanamayacağımız Babel tarzı adamlardan yanı sıra Falcao-Nainggolan daha fazla katkı yapar diye düşünüyorum. Umarım erkenden satılır ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürebiliriz. UEFA'yı alır kuş katliamı yapar bu kadro.

1-2 son transferini yapacak adam gelecek gibi görünüyor. o tip oyuncuların ismi çok geçti. bonservis kazanamayız belki ama 1-2 sene katkı alabiliriz. mariano ve fernando gibi.

fakat mutlaka sonraki satışı yapabileceğimiz 1-2 herif de alınmalı. en azından şu ffp dalgası geçene kadar. eldekileri sata sata tüketme noktasına geldik.

Geçen ŞİLİ milli takımının maçı vardı forvette EDUARDO VARGAS vardı
zaten herkesin bildiği topçu
şuan meksika liginde oynuyor güncel piyasa değeri 4.5 mn
maçta iyi oynadı japonya defansını hallaç pamuğu yaptı valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt