Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolarov dogru isim. Tutar tutmaz ama her transferde oldugu kadar risk var en fazla. Yalniz sol stoperde oynatmak gibi bir kamillik yaparlarsa tam Fenerlik is olur. Hic olmasa derbilerde filan agirlik koyacak bir isimleri olur, tip adam.

e teklife marianonun dahil olmasını mineiro istediyse biter bu iş

Akıl var mantık var

Guga orada max 150 200 bin avroya oynuyordur.Oranın vergisini bilmiyorum ama yüzde 50 vergi varsa adamlar Mariano'ya 1,5 milyon euro felan verecek ki Mariano gitsin oraya

Heh bunları geçtik adam niye sana wonderkid topçusunu 2 m + Mariano'ya versin akıl dışı

Bir de bu Brezilya kulüplerin bir sürü menajer bağlantıları vs oluyor onlara da para vereceksin ki bıraksınlar topçusunu kısacası imkan dışı bir transfer boş hayal geliyor bana ama keşke gelse tabi

Akıl var mantık var

Guga orada max 150 200 bin avroya oynuyordur.Oranın vergisini bilmiyorum ama yüzde 50 vergi varsa adamlar Mariano'ya 1,5 milyon euro felan verecek ki Mariano gitsin oraya

Heh bunları geçtik adam niye sana wonderkid topçusunu 2 m + Mariano'ya versin akıl dışı

Bir de bu Brezilya kulüplerin bir sürü menajer bağlantıları vs oluyor onlara da para vereceksin ki bıraksınlar topçusunu kısacası imkan dışı bir transfer boş hayal geliyor bana ama keşke gelse tabi
çokta şeyimde degil guga ya,ama 7 milyon avro istedilerse 5 e de inerler,olabilitesi var demekki.brezilya kulüpleri maddi acıdan iyi diye bilyodum.

Akıl var mantık var

Guga'yi bunlar zaten 2 milyona almis. Simdi 2 milyon + Marianoyu niye kabul etsinler. Mal olmalari lazim. 5M + Mariano olsa neyse.

Akıl var mantık var

7 milyon istemişler herhalde

5 sayfa Kolarov’u konuşacaksanız şimdiden haber verin yarın uğrarız.

33 yaşında Kolarov’u Fatih hoca istese 2 saat içinde formayı giyer. Kolarov ne ağa? Biz taraftar olarak Nagatomo’yu yaşlı diye satmak isterken, siz 1 yaş büyüğünü almış şikecilerin transferini konuşuyorsunuz.

Başlatmayın şimdi Kolarov’a.

Yıl 2020 olacak hala Kolarov. Bu yol bizim yolumuz değil, olmamalı.

Geçti o günler.

5 sayfa Kolarov’u konuşacaksanız şimdiden haber verin yarın uğrarız.

33 yaşında Kolarov’u Fatih hoca istese 2 saat içinde formayı giyer. Kolarov ne ağa? Biz taraftar olarak Nagatomo’yu yaşlı diye satmak isterken, siz 1 yaş büyüğünü almış şikecilerin transferini konuşuyorsunuz.

Başlatmayın şimdi Kolarov’a.

Yıl 2020 olacak hala Kolarov. Bu yol bizim yolumuz değil, olmamalı.

Geçti o günler.
benim kayıp kardeşim misiniz siz acaba?tam benim atacagım bi mesaj olmuş.ayrıca o kadar konusuldu mu ya,baktım 1-2 sayfada 3-4 yorum var.abartmıssın sanki.gecen seozn burda wilshere 150 sayfa konusuldu

benim kayıp kardeşim misiniz siz acaba?tam benim atacagım bi mesaj olmuş.ayrıca o kadar konusuldu mu ya,baktım 1-2 sayfada 3-4 yorum var.abartmıssın sanki.gecen seozn burda wilshere 150 sayfa konusuldu

Ağa bu daha resmileşmemiş hali. Şimdiden yazayım dedim.

Not: hepimiz kardeşiz neticesinde. :)

Kolarov kagit üzerinde cok iyi transfer. Lakin:

1. takim kötü olursa/oynarsa, tek basina takimi toparlayamaz
2. Ersun mali onu sol stoper oynatacakmis, orada etkinligini kaybeder ve basarisiz olur.

guga ve dalbert ya da mayke ve dalbert iyi olurdu sanki.ayrıca bruno pereste yoklansa ya

.
Screenshot_2019-06-20-18-34-50-676_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt