Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.146
- 72.774
- 5.188
Ip tv tüm işini çözer. Boşver diğer şeyleriNasıl oluyor o avrupada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ip tv tüm işini çözer. Boşver diğer şeyleriNasıl oluyor o avrupada
Abdurrahimin sözlerinden haber yapmışlar bizde bişey sandıkAdamin sozlesmesi var hala. Takimiyla anlasilmis mi ki. Ucuza salacaklarini sanmiyorum cunku.
valla çok memnundum hocam bizim febe derbjsinden tut el clasicoaya kadar sl maclarida dâhil hiç donmadan izledim.Net baglantisi önemli tabi.Canin sıkılırsa idman tv yi açarsın sabahtan aksama kadar her ligten maç var.Butun sinema belgesel kanallarida var iyi yani tavsiye ederimrenktaş iptv nerden aldın pm atsana bi, memnun muydun bir de
netim iyi renktaş, nerden aldın isen pm at fiyat uygun olursa seneye düşünecemvalla çok memnundum hocam bizim febe derbjsinden tut el clasicoaya kadar sl maclarida dâhil hiç donmadan izledim.Net baglantisi önemli tabi.Canin sıkılırsa idman tv yi açarsın sabahtan aksama kadar her ligten maç var.Butun sinema belgesel kanallarida var iyi yani tavsiye ederim
Nasil tansferde kullanacakmis parayi? Sattigin kadar al yokmu bunlarda?
Tamamda bu isimlerle scout ne alaka? Hadi scouta bilemediler turkiyedeki transferleridemi bilemezler? Ayrica bende pek guvenmiyorum ama eldeki en iyilerde bunlar. Gecen sezon gayet iyi bildiler..ben basindan kimseye guvenmiyorum.Ayrica 2 3 tane scout transferi de olacağını düşünüyorum. Bu adamlarinda bunlari bilmesi imkansız
Kaçak et ha.netim iyi renktaş, nerden aldın isen pm at fiyat uygun olursa seneye düşünecem
o konuda haklisinda imza asamasindan önce bunlara özellikle bu sene güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hoca isim sizdirani silkelerTamamda bu isimlerle scout ne alaka? Hadi scouta bilemediler turkiyedeki transferleridemi bilemezler? Ayrica bende pek guvenmiyorum ama eldeki en iyilerde bunlar. Gecen sezon gayet iyi bildiler..
10a indirip alalim banega falan hikaye kalir bu ukrainanin yanindaItalian derby for Ruslan Malinovsky as both Sampdoria and Atalanta are working for the Genk player. Sampdoria were the first team to move for him, whom they offered 12 million plus five more in bonus to Genk.
@Enes Dalmış
Ekipten sizmasa bile futbolcunun menajeri sizdirir. Yani her turlu sizaro konuda haklisinda imza asamasindan önce bunlara özellikle bu sene güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hoca isim sizdirani silkeler
bu sene şahsi görüşüm babel sener +en az iki alt yapıdan topcu alınır kampa+diagne banko satılıp bence marka bir.forvet ve murigi o bölgeye ayrıca orta sahaya saglam bir isim ve 1 2 scout transferi yapılır.Zaten geçen senenin şampiyonuyuz hedef büyük ihtimal gruba göre uefa olur bu yil.Ondan sonraki sezonlarda sampiyonlar ligine katilmayi sürekli hale getirerek gerek genç isimler gereksede sağlam firsat transferleriyle 5 senelik bir süreç içinde Sl tecrubesiyle orada iyi bir noktaya gelmek olacaktir bence ki mantıklı olanda bu
dediğim gibi şahsi görüşüm bu.Olmayabilirde ama hocamızın böyle bir plânı olduğunu düşünüyorumLuyindama sayesinde -3,8 milyonla basliyoruz. Diagne 15e gitse ve 4 milyona Muriqi alinirsa, 7,2 milyon kaliyor. O parayla 1 orta saha, 1-2 scout transferi ve Henryi kiralamak bana baya zor geliyor.
Bate borisov mu olalim yani