Aydın Aslan
Berlin Panteri
Bate borisov mu olalim yani
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Tweetlerden onu mu anladın yani
Adamın kendi içinde çelişen düşünce yapısını göstermek istedim.Bir de bu adama inanıp güvenenler var
Bate borisov mu olalim yani
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
6 gün içerisinde resmen u yapmış.
Onu senin bahsettigin olayi da gördüm tweetlerde ben sadece son tweete cevap vermek istedim. Bu duyumcu mudur gazeteci midir bilmiyorum hic kaale almam benim 2 kaynagim var twitterda onlar diyorsa bu is tamamdır. Latin tribun ve transfer merkezTweetlerden onu mu anladın yani
Adamın kendi içinde çelişen düşünce yapısını göstermek istedim.Bir de bu adama inanıp güvenenler var
Nasil tansferde kullanacakmis parayi? Sattigin kadar al yokmu bunlarda?
bu güvenilir gözüyle bakılan gazeteciler duyumcular falan degil 100 de 100 100 de 5 bile emin olsalar twitteri ayağa kaldirirlar.Ozellikle bu sene ben bu heriflerin birine dahi güvenmiyorumTweetlerden onu mu anladın yani
Shaqiri, Miguel Borja, Boyata, Obbi Oulare ve Arslanagic i almış adamlarkoç ne dedide bu febeliler gene sevgi pıtırcıgi moduna girmisler marşlar falan mesutlar shaqiriler havada uçuşuyor
çöpShaqiri, Miguel Borja, Boyata, Obbi Oulare ve Arslanagic i almış adamlar
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Bencede
hocam ip tv icin ekstra bi program felan filan gerekiyor muiptv al hocam bende var çokta memnunum alayını izlersin
iyi bari bolatelli yokShaqiri, Miguel Borja, Boyata, Obbi Oulare ve Arslanagic i almış adamlar
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
ecevit bizim duyumcuya banega kulliyen yalan dememismiydi
yemlemisti demek bizimkini
evet ama.programin adini unuttum yarın pm den atarım işteyim suandahocam ip tv icin ekstra bi program felan filan gerekiyor mu
Bol bol dua ve sağlam bir İnternet yeterlidirhocam ip tv icin ekstra bi program felan filan gerekiyor mu