Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolarov falan iyi adam ama bunların omurgası çok zayıf. Beşiktaş mesela omurgası iyi , vida-dorukhan-by17 kanatları zayıf. Bizim de omurga ite kaka gitti geçen sene ama bu sene göbeği komple değiştirmek lazım. Omurganın dibini muazzam kurduk , kanatlarımız da çok iyi , göbek ve ileri uç kaos futbolu hariç üretkenlikten çok çok uzak

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Amartey Banega
Feghouli Belhanda Babel
Balotelli

Çok rahat kurulur babel Balotelli bedava diagne sat Amartey kirala banegayı al 5-6bonservis kalıyor kenan karaman ı al ömer toprak kirala serdar taşçı boşta mevlütü al yusufu al tamamdır adem denen yan kesici gelmesin

Kolarov falan iyi adam ama bunların omurgası çok zayıf. Beşiktaş mesela omurgası iyi , vida-dorukhan-by17 kanatları zayıf. Bizim de omurga ite kaka gitti geçen sene ama bu sene göbeği komple değiştirmek lazım. Omurganın dibini muazzam kurduk , kanatlarımız da çok iyi , göbek ve ileri uç kaos futbolu hariç üretkenlikten çok çok uzak

Kuşlar iki merkez orta saha 1 de 10 numara almadan iki yakası bir araya gelmez gelmesinde zaten sekizgentasa gelince atiba gittigi an biter

Yusuf Erdoğan bedelsiz , düşük maliyet TL üzerinden sözleşme ile iyi bir kulübe silahı.

İddia ediyorum ŞLde bile baskı yediğimiz de iş yapabilir , tarzı işimize yarar.

Kulüpte topla seri dikine giden 2 adam vardı biri Ndiaye diğeri Onyekuru ikisi de gitti. Dikine hızlı gidecek adamlar lazım.

As Cardiff City prepare for life back in the Championship, the Bluebirds have been credited with an interest in midfielder Lewis Holtby.

Reports from German media outlet Sport Bild claim that Cardiff are among a host of clubs interested in signing the midfielder, with Chicago Fire, Fenerbahce and Galatasaray also believed to be keen.

Tuhaf bi yönetimimiz var. Arkadaş madem anlaştın Şener ve Babelle açıkla yavaştan neyi bekliyosun.

İşin şov kısmını hiç beceremiyorlar. 2 sene şampiyon olmuşuz ki bu sene çok anlamlı forma tanıtımına yapmışlar bi shop basmışlar resim al yeni formamız. Lan bi video çek bişeyler yap veya anlaştığın yeni bi futbolcuyla tanıt formanı biraz işin reklamını şov kısmını düşün

Yusuf Erdoğan bedelsiz , düşük maliyet TL üzerinden sözleşme ile iyi bir kulübe silahı.

İddia ediyorum ŞLde bile baskı yediğimiz de iş yapabilir , tarzı işimize yarar.

Olacak iş değil Melikşah. Bursanın en önemli hücum silahı takımı düşerken 2 gol 2 asistle oynamış. CL'de nefes aldırmazlar.

VfB Stuttgart sporting director confirms Ozan Kabak will leave the club

Schalke, Bayern Munich, AC Milan, and even the Premier League’s West Ham United have shown keen interest in acquiring Kabak’s services, but he might also be a decent option for Bayern, which could perhaps offer the most attractive package for the youngster.

takimdaki en kaliteli yerli mugdat, sol ayakli oyuncu yok, hala bedava yusuf erdogan'i begenmiyor millet.

hizli, cok rahat adam gecebilen, son kararlari cok kotu bir oyuncu. hic tahmin etmedigimiz katkilar yapabilir sonradan girip

Son düzenleme:
Transfer konusunda bu yönetime güvenim sifir insallah beni utandirirlar ama suana kadar gecen transfer dönemlerini hatirlatiyor, haftalarca hep ayni isimler gündemde oluyor sonra ne yalanlama geliyor ne baska birsey sonra bir bakiyorsun denedik ama galatasarayin menfatleri gereyi getiremedik deniliyor. Bir bakmisin transferin kapalmasina bir iki hafta kalmis sonra panik transferler gerceklesiyor. Bu filmi cok izledik insallah aynisini gene görmeyiz cünkü baydi artik.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabah sabah mideniz bulanacak. Benim bu sezon bulanacak midem kalmadı. Her maç aynı görüntü, ancak sizin için sezonun en kritik maçının yedek kulübesini yazıyorum. Şampiyonluk maçı, Başakşehir ile. Buyrun:

13. Çipe
8. Selçuk Inan
11. Gümüş
5. Çalık
19. Bayram
26. Kaya
33. Taşdemir
35. Akgün
88. Muğdat
14. Linnes

Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.

takimdaki en kaliteli yerli mugdat hala bedava yusuf erdogan'i begenmiyor millet.

hizli, cok rahat adam gecebilen, son kararlari cok kotu bir oyuncu. hic tahmin etmedigimiz katkilar yapabilir sonradan girip

kaan bey aksine yusuf beğeniliyor , sadece avrupa için nacizane görüşümü belirttim.

Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.

adem 32 yaşında. son sözleşmesini neden bizde yapmasına izin veriyoruz , öyle mükemmel özellikleri yok. adem'i alırsan muğdat'ın gitmesinin bir anlamı kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt