genel bir mesajdi sizin yoruma cevap gibi anlasilmasinkaan bey aksine yusuf beğeniliyor , sadece avrupa için nacizane görüşümü belirttim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genel bir mesajdi sizin yoruma cevap gibi anlasilmasinkaan bey aksine yusuf beğeniliyor , sadece avrupa için nacizane görüşümü belirttim.
adem 32 yaşında. son sözleşmesini neden bizde yapmasına izin veriyoruz , öyle mükemmel özellikleri yok. adem'i alırsan muğdat'ın gitmesinin bir anlamı kalmıyor.
Marcao için Atalanta 10 vermiş, bizimkiler 15 istiyormuş Fanatik gazetesine göre.
15 milyon az bence , şampiyonlar liginden en az Ozan kadar performans göstereceğine kuşkum yok.Üstelik Brezilyalı, her türlü 20'leri bulacaktır sakatlık vs. talihsizlik yaşamazsa.
Gelsin anasını satayım.Yusuf'da gelsin Adem'de.Yoksa bu işin sonu Erkan Zengin, Batuhan Karadeniz ikilisine kadar gidecek.Vasat seviyoruz yapacak bir şey yok.
Teknik olarak Adem’le Muğdat’ı tartışabiliriz. Sonuç olarak Adem, hocanın istediği tarzda bir oyuncu çıkar, Muğdat ise tam tersi. Ancak işe gidiyorum. Yoksa tartışmak güzeldir.
Galatasaray son emekli maasini veren hayir kurumu, nice sacma transferler yaptik, bile bile cöp olacagi ve koca sezonda kupa maclari dahil üc bes mac oynamiyacagi yüzde yüz belli olan oyunculari aliyoruz. Yeterki sözde yedek külübesi güclensin, tuaf olan yedek külübesi güclensin diye aldin adamlari da elinde oyuncu olmadi halde güvenmedin icin riskli maclarda oynatamiyorsun en iyi örnek semih. Peki ozaman bu adamlar neden aliniyor? Sirf transfer yaptik diye mi?adem 32 yaşında. son sözleşmesini neden bizde yapmasına izin veriyoruz , öyle mükemmel özellikleri yok. adem'i alırsan muğdat'ın gitmesinin bir anlamı kalmıyor.
bence adem'de hocanın sistemde bir adam değil ama hayırlı işler diliyorum.
Almayacaklar hocam.Sonra gelecek sene kime göndereceğiz diye yırtınıyoruz.Ortamı, parayı görende gitmiyor.Aşevi gibi olduk.Al sat hadi Ömer Bayram'ı aldığın bonservise görelim.Baktın ki iyi adam yok koyacaksın Süleyman Luş'u, Yunus Akgün'ü hatta Mustafa Kapı'yı bile.Böyle mi kurtulacağız dar boğazdan.Tek artısı T.C kimlik kartı olan adamlara para bayılacağına bunları oynat.Renktaş, yönetimde, teknik heyette biliyor bu isimlerin vasat olduğunu. Fakat Avrupa’yı görmüş en kötüsü (Durmaz), kapıyı yıllık 1.2 milyon euro’dan açıyor.
Jimmy 6.500.000 TL yıllık mı? Yoksa Adem Büyük yıllık 2.000.000 TL mi..
Zor kararlar bunlar.
Almayacaklar hocam.Sonra gelecek sene kime göndereceğiz diye yırtınıyoruz.Ortamı, parayı görende gitmiyor.Aşevi gibi olduk.Al sat hadi Ömer Bayram'ı aldığın bonservise görelim.Baktın ki iyi adam yok koyacaksın Süleyman Luş'u, Yunus Akgün'ü hatta Mustafa Kapı'yı bile.Böyle mi kurtulacağız dar boğazdan.Tek artısı T.C kimlik kartı olan adamlara para bayılacağına bunları oynat.
Ryan Babel
✔@Ryanbabel
Its possible i could make a future decision nobody expected... not even myself...
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1141915500202647554
5:47 AM - Jun 21, 2019
Ryan Babel
✔@Ryanbabel
Its possible i could make a future decision nobody expected... not even myself...
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1141915500202647554
5:47 AM - Jun 21, 2019
Kimsenin beklemedigi birsey olabilir diyor, kendim bile beklemedigim
Sirf bu ikilinin arasindaa bir tercih olsa jimmy derim, en azindan adam teknik bir futbolcu ve cesitli bölgelerde oynar, adem ise kazmanin teki ama görüyorsun degilmi, jimmy kim neden transfer etmek istiyoruzdan ,adem gelecegine jimmy gelsin daha iyiye düstük.Renktaş, yönetimde, teknik heyette biliyor bu isimlerin vasat olduğunu. Fakat Avrupa’yı görmüş en kötüsü (Durmaz), kapıyı yıllık 1.2 milyon euro’dan açıyor.
Jimmy 6.500.000 TL yıllık mı? Yoksa Adem Büyük yıllık 2.000.000 TL mi..
Zor kararlar bunlar.