Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Babel gibi isimlere karşıyım..

Ndiaye-Donk-Diagne-Mariano-Nagatomo-Ömer-Selçuk-muğdat a güle güle diyelim..

Yerlerine Gelecek vaad eden düşük bütçeli gençleri alalım..

Hala klüplerimiz akıllanmamış.. para dökme saçma yarışındalar..

Guga-Çağlar-Abdulkadir Ömür gibi isimler hedefimizde olmalı..

soruyorum gercekten bu kaynaklari ciddiye Alan varmi?

A spor
Fotomac
Fanatik
Takvim
Fotospor
Türkiye gazetesi

Bu kaynaklarin haberleri neden paylasilyior anlamis degilim.

20 yildir her yaz Transfer haberleri takip ediyorum ve bu kaynaklarin dogru haber yaptigini görmedim. Belki 1-2 kere bin‘den bir haber dogru cikiyor oda ya tutarsa.

Son yillarda Ntvspor sadece dogru haber veriyordu ama artik onlarda kanal kapatiktan sonra cöp kaynaklari paylasiyorlar.

Simdiki güvenilir kaynaklari:

Bipspor( gecen yil 90% dogru haberler)
Hürriyet
Biraz Ligtv

Ve güvenilir kisiler

Twitter: ibrahim seten
Ali Naci Kücük

Gökmen Özdemir de dogru haberleri paylasiyordu (amkspor) ama ondan da pek haber alinmyior eskisi gibi

Ben izledim hamle zamanlaması iyi
pasları iyi dikine iyi pas atıyor
fiziği güçlü
Ancak renktaşım bu söylediklerim tabiki video analizi :)
2-3 videosunu izledim :)

Bende 2-3 videosunu izledim. Fena durmuyor. Fiziği güçlü. Boyuna göre hızında iyi. Tam bir kesici.

Bazı siteler var istatistik veren ? Top kesme top kapma hava topu alma gibi istatistikler paylaşılan ? Linkini atında bakalım. Karşılaştırma yapalım ?

Bende 2-3 videosunu izledim. Fena durmuyor. Fiziği güçlü. Boyuna göre hızında iyi. Tam bir kesici.

Bazı siteler var istatistik veren ? Top kesme top kapma hava topu alma gibi istatistikler paylaşılan ? Linkini atında bakalım. Karşılaştırma yapalım ?

evet söylediklerimiz birbirine yakın uzun boylu olduğu için biraz ağır kalabiliyor ama pas kalitesi , oyunun yönünü değiştirmesi hava toplarında da iyi olumlu yönleri var bonservisi elinde sanırım

Aranızda küçük bezelyeyi beğenmeyenleri görüyorum . Kariyerine bakarsanız hatta istatistiklerine ne kadar boş yorum yaptığınızı anlarsınız. GSC bir gram ileri gitmiyor cahiliye devam ediyor. Hocanın istediği isteyeceği herkes başımızın üstünde.

Aranızda küçük bezelyeyi beğenmeyenleri görüyorum . Kariyerine bakarsanız hatta istatistiklerine ne kadar boş yorum yaptığınızı anlarsınız. GSC bir gram ileri gitmiyor cahiliye devam ediyor. Hocanın istediği isteyeceği herkes başımızın üstünde.
Beğenmeyen boş yorum mu yapmış oluyor?

Beğenmeyen boş yorum mu yapmış oluyor?
Stilini beğenmiyorum tarzını beğenmiyorum denilebilir ne biliyim Gs ye uygun bir futbol yapısı yok denilebilir. Asrın en boş transferi, boş topçu, çöp ya siz hayırdır 3 milyon veremiyorsun topçulara ama chicharitoyu beğenmiyorsun. Real Madrid Manu görmüş adam.

Stilini beğenmiyorum tarzını beğenmiyorum denilebilir ne biliyim Gs ye uygun bir futbol yapısı yok denilebilir. Asrın en boş transferi, boş topçu, çöp ya siz hayırdır 3 milyon veremiyorsun topçulara ama chicharitoyu beğenmiyorsun. Real Madrid Manu görmüş adam.
Şikeciler alsaydı kıyamet kopmuştu :)

Ndiaye : 3 Milyon Euro
Diagne : 2 Milyon Euro
Donk : 1.9 Milyon Euro
Mariano : 2.3 Milyon Euro
Nagatomo : 2 Milyon Euro
Selçuk : 3 Milyon Euro
Ömer Bayram + Muğdat : 1 Milyon Euro

Toplam : 15 Milyon Euro...

Bunların yerine 5 tane genç alalım.. ( Marcao gibi Luyındama gibi.. maaşları 1-1.5 arası ) yoksa gidişat hiç iyi olmaz..

Babel gibi isimleri almaya devam ettiğimiz müddetçe verilen dökülen saçılan paraların karşılığını alamayız..

Scoutumuz canavar gibi çalışıyor.. hocaya sundukları isimleri iyice araştırıp transferler edilsin..

Babel-cenk-yusuf-adem gibi isimler bize katkısı olmaz zararları olur

rizespor'da oynayan kosavalı santrafor ile west ham forması giyen meksikalı forvet... şu an için resmi teklifte bulunduğumuz iki ileri uç oyuncusu. transfer edebilir miyiz? edersek beraber oynarlar mı? bence gayet de güzel oynarlar. mesela vedat yerine diagne olsa olmaz derdim ama vedat savunma konusunda takımı eksik bırakmaz. ayrıca topu paylaşmayı seviyor. bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
20 Haziran 2019 09:22 · gurrpegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt