Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.801
- 5.188
Keşke troll olsaTroll mu bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke troll olsaTroll mu bu?

Hola mı amigo
troll olmasını isterdimTroll mu bu?
Özgür Ayten dört isim tamam, kaynağım müsade eder ise isimleri yazacağım dedi ama sağolsunlar güvenilir olduğunu ispat eden adama fırsat vermediler.Rodopla nevzat bile daşank geçti varın gerisini siz düşünün
BabelÖzgür Ayten dört isim tamam, kaynağım müsade eder ise isimleri yazacağım dedi ama sağolsunlar güvenilir olduğunu ispat eden adama fırsat vermediler.
Tudor Baluta - Oyuncu profili 18/19Tudor Baluta, Inas Hagi'yi fırçalıyor saha içinde.
Geri gelip pozisyon almadığı için.
Ozonwaffle iptal
Olabilir, artık bekleyip göreceğiz. Rodop, Nevzat, Ali Naci falan hiç birine inanmıyorum. Bahsettiğim kişi devre arasında kimsenin vermediği isimleri verdi ve dedikleri ne bir fazla ne de bir eksik oldu.
Bir arkadaşın sıkıntılı cümleleri beni bile rahatsız etti, kaldı ki duyum getireni rahatsız etmemesi garip olurdu. Ayıp ettiler.Özgür Ayten dört isim tamam, kaynağım müsade eder ise isimleri yazacağım dedi ama sağolsunlar güvenilir olduğunu ispat eden adama fırsat vermediler.