Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dk

bjk larini zulte waregeme kiraladi (2.5 milyon euro opsiyon)

trt spor

boydu biz alak yahu

25 yasindaki Vedat 34 Mac 17 gol ve 8 assist,24 yasindaki Boyd 14 mac 6 gol 4 assist. Burada Vedat alinmasin sadece son sene performans gosterdi diye feryatlar edilirken,Boyd neden alinmiyor diye de feryatlar ediliyor. Vedat'in ciddi sekilde iki sene sonra Tr pasaportu ile oynayacagi yazılırken Boyd icin biyle bir olasilik suan gorunmuyor. GSC ahalisi gercekten ne dusunmekte,nereye varmak istemektedir ?

Ben takımımın yapacağı transferlerin (forvet harici) ismini kapa bildirildikten 2-3 gün önce duymak youtube videoları ve istatistliklerinden analizler yapmak istiyorum.

25 yasindaki Vedat 34 Mac 17 gol ve 8 assist,24 yasindaki Boyd 14 mac 6 gol 4 assist. Burada Vedat alinmasin sadece son sene performans gosterdi diye feryatlar edilirken,Boyd neden alinmiyor diye de feryatlar ediliyor. Vedat'in ciddi sekilde iki sene sonra Tr pasaportu ile oynayacagi yazılırken Boyd icin biyle bir olasilik suan gorunmuyor. GSC ahalisi gercekten ne dusunmekte,nereye varmak istemektedir ?
40?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Rodop Twitterda bizimkilerin CL katılım belgesini beklediklerini, belge geldiği için KAPlarin artık başlayacağını yazmış. Daha doğrusu bu minvaldeki bir soruya evet diye yanıt vermiş.

Bu Aves'ten gelecek Falcao 24 yaşında ve sözleşmesi bitiyor.

Neden şu ana kadar talip çıkmadı acaba?

Bugün sabah bir kaç arkadaşla konuşmuştuk Falcao'yu. Maç içi ististiklerine baktım. Whoscored söyle yazıyor. En iyi özelliği top çalması. Bizim Fernando'da ise söyle yazmışlar ; top çalmak için ugraşmaz. Harbiden de bizim Fernando top çalmıyor sadece rakibi karşılıyor. Fernando Falcao karşılaştırması yaptım tabi Fernando çoğu istatistikte üstün. Falcao'nun üstün olduğu istatistikler top çalma ki onda baya iyi diğeri ise maç başına şut. Her maç bir şut çekiyor. Whoscored söyle bir not eklemiş pas vermede zayıf diye eklemişler. %77 ile pas veriyor. Düşük bir istatistik ama şunu fark ettim yana değil de sürekli ileriye pas atıyor. Birde maç içi konsantrasyonu çok iyi demişler.

Kendi yorumum katkı sağlar. Bizim orta saha çabuk geçiliyor. Fernando çok az top çalıyor. Bu da sürekli pozisyon demek. Tam orta sahada kesici olarak oynayacak oyuncu. Ayrıca sürekli ileriye oynuyor. Bizim kadro yapımız içerisinde katkı vereceğini düşünüyorum. Zaten 750 bin euro istemişler . İsteneni veremese bile daha sonra bu fiyata her türlü satarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt