Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben izlemedim elemanı ama şu özelliğinin bizde gelişmesi mümkün değil

geriye gider ileri gitmez bu konuda

Fatih Hoca varken o iş belli olmaz. Gençlerle hocanın arası iyi zaten hoca yokken bizde hangi genç ilerleme kaydetti ki.

En son Arda geliyor aklıma onun dışında yok. Zaten Arda gitmese Avrupa'ya o da sıradan topçuya dönüşecekti.

Hagi oyunu tek taraflı oynuyor. Bu yönden sıkıntı ama çocuğa öyle bir tribün desteği var ki ceza sahası çevresinde alınca herkes bağırıyor vur diye.

Klas zaten ona diyecek laf yok. Bir pozisyon buldu tekte tak diye bıraktı çerçeveye.

Temposunun düşüklüğünden ötürü bize yedirirler diye düşünüyorum yoksa her türlü havada kaparlar.

Alırsa bir takım ya biz ya Ajax alır. Ya da Ajax gibi oyuncu yetiştiren takımlardan birine gidebilir.

Belçika ligi tam ona göre olur.

Fatih Hoca varken o iş belli olmaz. Gençlerle hocanın arası iyi zaten hoca yokken bizde hangi genç ilerleme kaydetti ki.

En son Arda geliyor aklıma onun dışında yok. Zaten Arda gitmese Avrupa'ya o da sıradan topçuya dönüşecekti.

Hagi oyunu tek taraflı oynuyor. Bu yönden sıkıntı ama çocuğa öyle bir tribün desteği var ki ceza sahası çevresinde alınca herkes bağırıyor vur diye.

Klas zaten ona diyecek laf yok. Bir pozisyon buldu tekte tak diye bıraktı çerçeveye.

Temposundan ötürü bize yedirirler diye düşünüyorum yoksa her türlü havada kaparlar.

Alırsa bir takım ya biz ya Ajax alır. Ya da Ajax gibi oyuncu yetiştiren takımlardan birine gidebilir.

Belçika ligi tam ona göre olur.

umarım tersi olur gelirse de tarihte türkiyeye gelmiş türk hocaların eline düşmüş ve fiziksel performansını artırmış oyuncu yok gibi birşey

Abi bu ne ya.. U21 forumuna dönmüş burası, yok Ianis yok Puscas.

Tamam anladık gençlerin maçını izledinizde, saçma sapan önerilerle şu başlığı çöp etmeseniz iyiydi.

D9ltk_gX4ActsLV.jpg

Tamam anladık gençlerin maçını izledinizde, saçma sapan önerilerle şu başlığı çöp etmeseniz iyiydi.

Ne konuşalım istersiniz veya hangi oyuncuyu önerelim?

Adı geçen adamlar Adem Büyük, Yusuf Erdoğan, Şener, Deniz Türüç vs. falan bunları mı önerelim?

İsteyen istediğini yazar bu ne kadar saçma bir post olmuş.

O bahsettiğimiz genç oyunculardan birini alıp geliştirip satmadığımız için bugün FFP falanla uğraşıyoruz.

Elbette bu tarz adamlar önerilecek.

Eski Romanya Ligi başkanı Dragomir, Galatasaray'ın Ianis Hagi için 8 milyon €'luk teklif yaptığını iddia etti. (@Emishor)

Sana ne lan habire biseyden sikayet ediyon sen de. Begenmiyosan uza.

Ne konuşalım istersiniz veya hangi oyuncuyu önerelim?

Adı geçen adamlar Adem Büyük, Yusuf Erdoğan, Şener, Deniz Türüç vs. falan bunları mı önerelim?

İsteyen istediğini yazar bu ne kadar saçma bir post olmuş.

O bahsettiğimiz genç oyunculardan birini alıp geliştirip satmadığımız için bugün FFP falanla uğraşıyoruz.

Elbette bu tarz adamlar önerilecek.

Bu başlık ‘transfer önerileri’ başlığı değil.

Kimsenin umrunda değil senin önerdiğin futbolcu. Ben bu başlıkta taraftarın değil, scout ekibinin önerdiği futbolcuları okumak isterim.

Hepiniz scout kesildiniz başımıza. TV’den maç izlemekle olmuyor bu işler.

Herneyse transfer önerileri için sizleri transfer önerileri başlığına alalım, uzatmayalım.

ayrica Hagi ve Puscas ile ilgilendigimizi yazanlar var yani cok ta konu disi degil gercekleri söylemek gerekirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt