Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ben sana dedim boşver bilgisayarı sen gel o parayı ezelim dedim. Şimdi patla sıkıntıdan.beyler kasada çok sıkılıyorum, ne yapabilirim önerisi olan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana dedim boşver bilgisayarı sen gel o parayı ezelim dedim. Şimdi patla sıkıntıdan.beyler kasada çok sıkılıyorum, ne yapabilirim önerisi olan var mı
Bu A spordakiler her spor dalına hakimler nasıl oluyorsa
kasanın paraları daha kazanım aşamasında hocamBen sana dedim boşver bilgisayarı sen gel o parayı ezelim dedim. Şimdi patla sıkıntıdan.
Onyekuru, Marcao ve Luyindama ile açılan yola devam edeceğiz anlaşılan. Scout ekibi bu yetenekte oyuncuların yerli olanlarını bulsa harika olacak.
trezegeut gol attığına göre kasımpaşa 20den açar kapıyı. kurtulduk
Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’de forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, futbolu bıraktıktan sonra Türkiye ile ilgili “Keşke bir derbi oynasaydım diyebilirim” dedi.
Bu ne ya bombaci tayfa olmus ceza sahasina girmeden mac kazanirdik muhtemelenSkov/2......Talisca.....Trezeguet
10 sene ligin anasını ağlatırdı şu 3lü be
Editleme beni bir daha ortada argo kelime yokkenBen editledim , çizgileri korumaya çalışıyoruz. Bu üslubun hoş değil.
Bu ne ya bombaci tayfa olmus ceza sahasina girmeden mac kazanirdik muhtemelen
Ne diyor aliyoz mu
o neydi be knk
PlaseciŞut ceken adam yok bizde. Feghouli bile net şutör degil.
Küfür/argo yoktu. Yeni mod saçma sapan edit çekiyor. Merak etme yani.o neydi be knk
Onu ben de yaptim da garip geldiGalatasarayın ilgisi soğumuş diyor ama tam bilmiyorum twitter translate’in yalancısıyım