Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delp gelmez. Adam city rotasyonunda.

Vallahi yerliye verilen paraya acıyorum.Birtek Emre transferinde üzülmedim.Deniz kanat desen değil 10 numara desen değil.

Hoca Emre Akbaba'nın yerine düşünüyordur. Tabii ki yine yanlış zamanda teklif yapıyoruz. Diagne'yi satıp forvet,orta saha ve kanatı ayarlayıp ondan sonra para kalırsa almamız lazım.

hocanın kafasında neler var merak ediyorum yerli oyuncu iskeleti oluşturmayı düsünmüyor gibi geliyor umarım yanılırım.

Ben forumda bir şey anlamıyorum, her Türk oyuncu çöp . 14 yabancı var 12si kadroda oluyor sonra yedek kulübesinden 1 tane adam sokamıyoruz . Gereksiz maçlarda bile as kadro oynuyor. Arkadaş şu takımda 14 Türk olması lazım öyle ya da böyle. Şu alt yapı takıntısı abartılıyor , alt yapıdan adam gibi biri olsa hoca çoktan oynatırdı Ozan gibi. Deniz çöp jimmy kutu, şener bla bla. Biz de biliyoruz vasat altı oyuncular ama 14 Türk olacak arkadaş şunu anlayın

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben forumda bir şey anlamıyorum, her Türk oyuncu çöp . 14 yabancı var 12si kadroda oluyor sonra yedek kulübesinden 1 tane adam sokamıyoruz . Gereksiz maçlarda bile as kadro oynuyor. Arkadaş şu takımda 14 Türk olması lazım öyle ya da böyle. Şu alt yapı takıntısı abartılıyor , alt yapıdan adam gibi biri olsa hoca çoktan oynatırdı Ozan gibi. Deniz çöp jimmy kutu, şener bla bla. Biz de biliyoruz vasat altı oyuncular ama 14 Türk olacak arkadaş şunu anlayın

Haklısın. Malesef o gömdüğümuz belhanda kadar bile adam yok. Yerli kalitesi yerlerde

Şahsen Jimmy, Salih, Şener ve Nevzat'ın öne sürdüğü bonservis ücretine mukabil Deniz Türüç'e karşı değilim ama Adem Büyük tarzı adamlara şu forma layık görülmesin.

Zinchenko artik sol bek ama
Orjinal mevkilerinden bahsetmek istemiştim.Devşirme sol bek oynadılar 2 oyuncuda.Olası Chilwell yada başka bir sol bek transferi olursa mevkilerine dönerler.Mendy oyun kurulumunda yetersiz kalıyormuş diyordu Guardiola.Uzun 2 sakatlıktan sonra toparlayamadı

Hakli bir isyan ama parayi bu Turk ihtiyacina gommek ne kadar dogru? Oncelikle yabancilari ayarlamaliyiz artan butceyi yerlilere akitabiliriz.

Dusunsene mesela Jimmy 1m imza parasi, Turuc 3m bonservis, Muriqi 3m bonservis... Bu 7m euro ile neler yaparsin yabanci transferinde

Bedava adamlara yonelelim desek karsimiza Sener, A.Buyuk, Yusuf falan cikiyor. Altyapi gencolarinin Yusuf kadar oynayamayacagi kesin mi muamma (fakat altyapi cidden cok abartiliyor)

Hakli bir isyan ama parayi bu Turk ihtiyacina gommek ne kadar dogru? Oncelikle yabancilari ayarlamaliyiz artan butceyi yerlilere akitabiliriz.

Dusunsene mesela Jimmy 1m imza parasi, Turuc 3m bonservis, Muriqi 3m bonservis... Bu 7m euro ile neler yaparsin yabanci transferinde

Bedava adamlara yonelelim desek karsimiza Sener, A.Buyuk, Yusuf falan cikiyor. Altyapi gencolarinin Yusuf kadar oynayamayacagi kesin mi muamma (fakat altyapi cidden cok abartiliyor)
Muriqi zaten gelmesin bak o çöp çünkü yabancı kontenjanını işgal edecek . Yusuf zaten anca 10 maç oynar iyi de olur, malesef yunus daha kötü yusuf'tan

Muriqi zaten gelmesin bak o çöp çünkü yabancı kontenjanını işgal edecek . Yusuf zaten anca 10 maç oynar iyi de olur, malesef yunus daha kötü yusuf'tan

Yunusu bende beğeniyorum ama Recep gül çok daha iyi gibi yunus kadar bir şans verilse sanki bir patlama yapacakmış gibi geliyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt