Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam yiyen 6 numara
irfan banega

4-3-3 oynanır bu orta saha ile. Ama irfan falan gelmez menajerler fenere fazla para kitletmek için çıkartmıştır haberleri.

Diagne-17 Milyon Euro

İrfan Can-5.5 Milyon Euro
Deniz Türüç-3 Milyon Euro
Banega-5.5 Milyon Euro
Muriqi-3.5 Milyon Euro

Ne dersiniz?

Onyekuru-Kiralık
Babel-Bedelsiz
Şener-Bedelsiz
Jimmy-Bedelsiz

Kasımpaşa sk olduk iyice eren donk diagne babel trezeguet yektayı falan da almıştık zamanında

Fener irfanı alıp ne yapacak çok merak ediyorum. Kadrolarına aynı tip adamları doldurup duruyorlar. Bi garip kan bu takım

ÖZEL | KAP tarihleri...

Yönetim, Oyunculardan borçsuzluk kağıdı alıp transferleri açıklayacak. Haziran’ın son haftası kağıtlar alınacak ve Babel, Şener, Diagne açıklamaları KAP’a bildirilecek.

(@ErhanKaanAdgzl & Habertürk)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trezeguet denen aptal gelirse bırakalım bu transfer işini falan her sene aynı saçmalıklar irrite edici düzeye geldi artık.

zindanın en büyük olayı 6.5a hamburga gitmesi ki şu an trezeguet bu paraya havada karada gider.. Milli takımda da öyle inanılmaz bir istatiği yok.. Trezeguet böyle giderse daha büyük bir isim olur ayrıca o dönem salah gibi bir isim yoktu biraz da bundan fazla pompaladılar bu herifi.

Trezeguet 6.5 milyona ya arabistana, ya bize gider. Bu adam 25 yasina-gelmis. Buyuk futbolcu olmayacagi belli olmus artik. Avrupa takimlari olacak futbolcuyu genc yasta aliyor zaten. Mesela Onyekuru, simdiden 20 milyon degeri var. Yildiz olacak oyuncu 18-20 yasinda kesfedilir. Bu adam denenmis, tutmamis.

Sadece istatistiklerde degil. Futbol olarak bir ozel yetenek gorwmedim adamda. Hareketleri rafine degil. Dar alanda is yapacak bir adam degil. 7 milyon yatirim yapacaksak ne gencler var. Artik anadolu takimlarindan kadro kurarak basarili olma fikrinden vazgecmeliyiz. fener gibi duz adamlarla kadro kurup rezil mi olalim yani?

Yerliyi ligden al tamamda yabancıyı niye ligden almaya çalışıyoruz sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt