Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet 6.5 milyona ya arabistana, ya bize gider. Bu adam 25 yasina-gelmis. Buyuk futbolcu olmayacagi belli olmus artik. Avrupa takimlari olacak futbolcuyu genc yasta aliyor zaten. Mesela Onyekuru, simdiden 20 milyon degeri var. Yildiz olacak oyuncu 18-20 yasinda kesfedilir. Bu adam denenmis, tutmamis.

Sadece istatistiklerde degil. Futbol olarak bir ozel yetenek gorwmedim adamda. Hareketleri rafine degil. Dar alanda is yapacak bir adam degil. 7 milyon yatirim yapacaksak ne gencler var. Artik anadolu takimlarindan kadro kurarak basarili olma fikrinden vazgecmeliyiz. fener gibi duz adamlarla kadro kurup rezil mi olalim yani?

Ben trezeguetnin çok büyük bir futbolcu olacağı iddiasında değilim senin zidanla kıyaslanmasını komik bulmanı eleştirdim.. Zidan ne yapmış ki koca kariyerinde?
Sen tamamen farklı bir yere çekmişsin olayı.. Ayrıca trezeguet bugün 6ya satılsa lyon ayarında bir takıma gider Araplara falan o paralara vermezler..

Yatırım yapılacak gençler
Screenshot_2019-06-22-13-45-42-735_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görüşlerinizi merak ediyorum.. Bugün trezeguet 7 milyon onyekuru 20ye alınabilecek olsa hangisini tercih ederdiniz?? 2sinin de güncel piyasası bu.. Şahsen ben trezeguet derdim bizim ligde 20ye aldığın adamı en fazla 25e satarsın çok zor uçuk bonservisle gitmesi..Onyekuru bu istatistikleri 2 yıl ajaxta yakalasa 40tan aşağı gitmez

Ben trezeguetnin çok büyük bir futbolcu olacağı iddiasında değilim senin zidanla kıyaslanmasını komik bulmanı eleştirdim.. Zidan ne yapmış ki koca kariyerinde?
Sen tamamen farklı bir yere çekmişsin olayı.. Ayrıca trezeguet bugün 6ya satılsa lyon ayarında bir takıma gider Araplara falan o paralara vermezler..

Zidani misirli zannetmis, o komik geldi biraz.

3m Deniz Türüç iyi transfer bence, acaba Trezeguet zorunlu opsiyonlu şekilde ffpden kaçış gibi alınır mı diye aklıma geliyor

türüt gibi rakip sahada topa sahip olma özelliği olan oyuncu işe yarar

yiğit gökoğlanla falan ilgisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt