Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de bu salaklar eksik oldukları yerlere hiç transfer yapmıyor
bunlar da futbol aklı falan yok amaç taraftarın gazını almak her sene. Van Persie nanileri doldurmakla olmuyor iş, uyum önemli, futbolcuyu zamanında almak önemli. Ama max kruse iyi transfer, geleceğini sanmıyorum pek yaparlarsa da iyi iş. Baya para dökmüşlerdir ne avrupa var ne birşey

Sparta Rotterdam, golcü oyuncu için 1.2 milyon euro talep ediyor. Trabzonspor’un teklifi ise 800 bin euro.

D9qPcynWkAA-bbr.jpg

geldi mi
Askere giden istinasız herkes Bordo bereli oluyor. Hiç patates yada soğan soyarken fotoğraf koyanı görmedim.

Yusuf Adem Aytac vs. Gibi çöplerle ilgilenecegimize alt yapimizdaki genclere sans verelim. Gecen sezon Mugdatin aldigi sansi bi genc forvete verilseydi daha mi kötü olurdu ?

Bu hususta ahkam kesince diyelim, sonucta adam Zidane'i Misirli sanmiyor, sen Zidan'i Zidane saniyorsun

Iddiali konusmadan once biraz arastirma yapmakta fayda vardir

mevzu bu mu yani simdi? Benim derdim kulup zarar etmesin. Gereksiz transferler yapmasin. Trezegeut yerine potansiyelli scout elemanlara yatirim yapilsin. Senin derdin nasil firsat bulurda laf cakarim. Bosver Misirli Zidani, ve ya Cezayirli Zidane i. Trezeguet bizim icin dogru bir secim mi, dogruysa neden boyle dusunuyorsun? Onlardan bahset.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt