Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Mohamed Zidan ne topçuydu be adamda manda kaymağı gibi bilek vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar da futbol aklı falan yok amaç taraftarın gazını almak her sene. Van Persie nanileri doldurmakla olmuyor iş, uyum önemli, futbolcuyu zamanında almak önemli. Ama max kruse iyi transfer, geleceğini sanmıyorum pek yaparlarsa da iyi iş. Baya para dökmüşlerdir ne avrupa var ne birşeyİyi de bu salaklar eksik oldukları yerlere hiç transfer yapmıyor![]()
Liverpool'dan 6 milyon isteyen adam avrupada olmayan fenerden ne ister acaba?
Tali toç el altından imza oarası vermiştir fenerden de maaş çıkışı 3 falan gösterirlerLiverpool'dan 6 milyon isteyen adam avrupada olmayan fenerden ne ister acaba?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bu hususta ahkam kesince diyelim, sonucta adam Zidane'i Misirli sanmiyor, sen Zidan'i Zidane saniyorsunMisirli zidani bilmeyince komik duruma mi dusmus oluyorum?
Mohamed Zidan - Player Profile
Oburu Zidane zaten
Millete komik diyerek komik duruma dusmemek gerekir rtas
Yillarca Galatasaray'da haberlerini okuduk spor gazetelerinden ama nafile, gelmediMohamed Zidan ne topçuydu be adamda manda kaymağı gibi bilek vardı
Ne alakasi var rtas acitsin diye yazmadim ki dogruyu bilsin diye yazdimFuze atsaydın daha az acitirdi renktaş.
Askere giden istinasız herkes Bordo bereli oluyor. Hiç patates yada soğan soyarken fotoğraf koyanı görmedim.![]()
geldi mi
Pires gibi her sene getiriyordu harbi gazeteler. Geliboluda yazın her sabah koşa koşa gazete almaya giderdim. O zaman internet falan nerdeeYillarca Galatasaray'da haberlerini okuduk spor gazetelerinden ama nafile, gelmedi
Cocuklugumun nobet isimlerindendir
Geliyor mu abi tezkereyi alincaAskere giden istinasız herkes Bordo bereli oluyor. Hiç patates yada soğan soyarken fotoğraf koyanı görmedim.
Bu hususta ahkam kesince diyelim, sonucta adam Zidane'i Misirli sanmiyor, sen Zidan'i Zidane saniyorsun
Iddiali konusmadan once biraz arastirma yapmakta fayda vardir
kim bu?![]()
geldi mi
kim bu?