Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguetttt

Ekli dosyalar

• 1907338E-9169-49C6-BCC6-9C42004A831C.webp
    1907338E-9169-49C6-BCC6-9C42004A831C.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 282
mevzu bu mu yani simdi? Benim derdim kulup zarar etmesin. Gereksiz transferler yapmasin. Trezegeut yerine potansiyelli scout elemanlara yatirim yapilsin. Senin derdin nasil firsat bulurda laf cakarim. Bosver Misirli Zidani, ve ya Cezayirli Zidane i. Trezeguet bizim icin dogru bir secim mi, dogruysa neden boyle dusunuyorsun? Onlardan bahset.
:asd: bu da iyiymis, bu kadar alinmana gerek yoktu

Yahu yanlis biliyorsun diye soyledim iste Trezeguet 5m veya daha ucuza gelecekse alinsin isterim husustaki durusum budur

bu bedellilerin eline neden silah veriyorlar ilginc şarjor olmasa bile verilmesi sacma artist sanırsın askerlik yapıyor

:asd: bu da iyiymis, bu kadar alinmana gerek yoktu

Yahu yanlis biliyorsun diye soyledim iste Trezeguet 5m veya daha ucuza gelecekse alinsin isterim husustaki durusum budur

Ne alinganlik gosterecegim? Mevzuyu baska yere cekmeyin diyorum. Trezeguet yarin birgun bize girince, ki buyuk ihtimal girecek, hoca istiyor bu adami, o zaman zidan i, zidane la karistiran renktas hakliymis diyecekler. Olan kulubun kaynaklarina olacak.

Nasil ki son gune transferleri birakip Diagne ve Mitroyu kurtarici olarak kabullendik,

Ayni taktigi bu senede uygulayip Muriqiyi alacagiz. Ha birde Banega falan hikaye oldu sanki. Esamesi okunmaz oldu

Cidden ağustos ayı gelmeden KAP'a transfer bildireceğimizi düşünen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt