Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Neden?Zaten girgirina yazdim rtas boyle bir sey olursa seneye maclari izlemeye gerek kalmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?Zaten girgirina yazdim rtas boyle bir sey olursa seneye maclari izlemeye gerek kalmaz
Denizlispor, Hugo Rodallega ile yıllığı 1,1 milyon euro’dan 2 yıllığına anlaştı. (İHA)
Vallahi Galatasaray da futbolcu olup Hayat güzel. Herkes ondan sonra zaten Herseyi uzmani, scout, antreman ve nice gorevler yapabiliyor lar
Galatasaray'da futbolcu olmanin ne kadar zor oldugu dusunulunce gayet adilVallahi Galatasaray da futbolcu olup Hayat güzel. Herkes ondan sonra zaten Herseyi uzmani, scout, antreman ve nice gorevler yapabiliyor lar
Oyunumuzun iyi olmadığını kabul ettiğin için teşekkür ederim.
Soyle de diyebilir miyiz:Her sene aynı sezon biter bu sefer kampa yetişecek kamp gelir yeni oyuncular kamp a katılacak olur ardından lige yetişecek falan derken transferin son günü kanser oluruz hep aynı senaryo transfer konusunda yönetim adam akıllı bu işi yapan satan ve alan yönetici bulması lazım apoyla şükrüyle olacak gibi gözükmüyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu ancak deliler inkar eder, ligin genele yayilinca en iyi top oynayan takimiyiz belki ama oynamamiz gerektigi kadar iyi oynamiyoruz kesinlikleOyunumuzun iyi olmadığını kabul ettiğin için teşekkür ederim.
(@AsistAnaliz) https://t.co/pPKD96iSjEAfrika Kupası'nı yerinde takip edenlar arasında Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş da var.
Takip etse ne olacak alıp alacağımız yine trezeguet olutAfrika Kupası'nı yerinde takip edenlar arasında Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş da var.