- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre colak(Ortalari ön direkte rakip savusturdu)
Bize afiyet olsun demek duser forumdassms atınca ali koçu yemeğe çıkarıyormuşuz
Bize afiyet olsun demek duser forumdas
Deniz Tueruetsch #toplad
bi gelemediler...Bebeler bilmez bi ara zamarano - salas ikisi birden Galatasarayımızdaydı
marcelo salas şiliydi çok şey beklendi lakin feci sıçtı diye hatırlıyorum renktaşım.Zamarano desen interli raket sol ayaklı çekik gözlü urugayda daha cavani kısa donla gezerken efsoyduBebeler bilmez bi ara zamarano - salas ikisi birden Galatasarayımızdaydı
Ozaman sana bi soru, kiralık aldığımız adamlarda ffp işlemezken ; kiralık verdiğimiz adamlarda nasıl ffp den düşüyor?Hocanın 3.8 M eksi ile başlıyoruz sözündeki gizemi çözdüm ;
Luyindama - 5.5 M € Bonservis Ücreti
Maicon - 1.7 M € Kiralama Ücreti
Maicon transferi bizim ara dönemin dışında olduğu için bu döneme yansıtıldı muhtemelen. 3.8 şeklinde belirtilen rakama başka türlü erişmemiz mümkün değil.
dünya 3. hırvat takımıda sağlamdı suker boksic bir adam da vardı kızıl saçlı sakallı neydi o adamın adı prosinecki diceğim geliyorda emin değilimbi gelemediler...
bir de Jardel'in yaninda Alen Boksic gelecekti, o da bir türlü gelememisti![]()
Hatırlatma rengim ah gidi ah ravanelliyide az istemedik, hele bi litmanen aşkımız vardı dinmek bilmeyenbi gelemediler...
bir de Jardel'in yaninda Alen Boksic gelecekti, o da bir türlü gelememisti![]()
recobaydı reis omarcelo salas şiliydi çok şey beklendi lakin feci sıçtı diye hatırlıyorum renktaşım.Zamarano desen interli raket sol ayaklı çekik gözlü urugayda daha cavani kısa donla gezerken efsoydu
aynen renktaş haklısın alvaro recobarecobaydı reis o
Kim diyo işlemediğini?Ozaman sana bi soru, kiralık aldığımız adamlarda ffp işlemezken ; kiralık verdiğimiz adamlarda nasıl ffp den düşüyor?