Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi size bir soru.Galatasaray Cl finalinde dakika +90.Yay üzerinde serbest vuruş kullanılacak ve skor 0-0.Topun arkasında iki isim.Sinisa Mihajlovic ve Juninho Pernambucano.Hangisi kullansın isterdiniz ?

Eskiler daha iyiydi demek bence romantiklik :) simdi futbol cok cok daha iyi.
Bence eskiden forvetler çok daha iyiydi. Şuan dünyanın en iyi takımları bile santrafor bulmakta zorluk çekiyor. Birde günümüzde uzun boylu olupta teknik olan çok az forvet var. Aklıma şimdi sadece Lewandowski geldi. Eskiden Bergkamp,Henry, Van Nistrelooy, İbrahimovic gibi hem uzun hem de çok klas adamlar vardı. Diğer forvetleri saymıyorum bile Ronaldo, Raul, Eto'o, Shevchenko vs

Bence eskiden forvetler çok daha iyiydi. Şuan dünyanın en iyi takımları bile santrafor bulmakta zorluk çekiyor. Birde günümüzde uzun boylu olupta teknik olan çok az forvet var. Aklıma şimdi sadece Lewandowski geldi. Eskiden Bergkamp,Henry, Van Nistrelooy, İbrahimovic gibi hem uzun hem de çok klas adamlar vardı. Diğer forvetleri saymıyorum bile Ronaldo, Raul, Eto'o, Shevchenko vs

Hakan Şükür gibi bir adami burakla falan kiyasliyorlar. Anlatmak istedigine bir ornek :)

martins denen hırbo ilk bizle yapılan bi hazırlık maçında delirmişti
ondan once genc milli takım mevzuları olsada ruh hastası gibi oynamıstı bize karsı
Yaş küçültme vardı o adamda 5 yaş fln 18 yaşında uçuyordu fizik vs

Zaten daha sonra 30 yaşında fln pili bitti...

claudio lopez'in CL'de bir efsane golü var, frikigi sirtini dönen hakemin ökcesine paslayip aglari deldigi, efsane bir goldü

En gıcık kaptigim tipler yabanci ligleri yabanci oyuncuları övüp bizim ligi ve oyuncuları küçük gören "elit" futbol yorumcuları.

koç her fırsatta ersunu ezikliyor mu bana mı öyle geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt