Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi size bir soru.Galatasaray Cl finalinde dakika +90.Yay üzerinde serbest vuruş kullanılacak ve skor 0-0.Topun arkasında iki isim.Sinisa Mihajlovic ve Juninho Pernambucano.Hangisi kullansın isterdiniz ?

seluk_inan_kralmanet.jpg

Emre Ozcan iyi herif Erman Yasar da komik bazen

Onlar iyi ya. Emre erman atahan altinordu var adamdir o da. Aslinda genel olarak iyiler ama bazen ukala olabiliyorlar. Bu arada Emre Özcan cok saglam Galatasaraylidir. Ekşi sözlükte bir ara yazdigi yazilara baktim da.

Ozaman sana bi soru, kiralık aldığımız adamlarda ffp işlemezken ; kiralık verdiğimiz adamlarda nasıl ffp den düşüyor?
Neden işlemiyor ? Luyindamanın 3 Milyon Kiralama bedelini ara transfer döneminde eklemiştik keza Onyekurunun 800 K kiralama bedelinide bu sene başında transfer harcamasına katmıştık.

Abi bu biraz asagilamaya giriyor. Burasi bizim lig ve biz de buyuz yani. Ugur meleke anteni van dijk üzerinden ozan kabaga laf vurmustu mesela. Ben seviyorum bizim ligi.

valla renktaş sen sevgi doluymuşsun gerçekten

yani içine doğup büyümesek sevilecek bir yanı yok bizim ligin

Ali kocun vucut dili asiri negatif, hic pozitif gormuyorum lol

valla renktaş sen sevgi doluymuşsun gerçekten

yani içine doğup büyümesek sevilecek bir yanı yok bizim ligin

Cok sevdiğim soylenemez :) sevgi dolu hic degilim ancak iki ligi karsilastiracaksan once terazi dengeli olacak. " Citye bak uzay futbolu oynuyor veya liverpool ucuyor ya". E ucar tabi bir kaleciye 100 milyon veriyor adamlar. Ayni şartlar yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt