Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Banega'nın işi gittikçe zorlaşıyor. Oyuncu Avrupa'da oynamayı tercih ediyor ve 3 yıllık bir sözleşme ve çok önemli bir maaş teklif eden Türk Galatasaray'a gidiyor."
(Arjantinli muhabir ve radyocuymuş)

GÜNAYDINLARR

Ergin Ataman: ‘Efes’in antrenörüsün neden Galatasaray ile ilgili konuşuyorsun’ diyorlar. Ben Efes’in antrenörü iken Türkiye’nin en iyi seyircisinin Efes’te olduğunu dile getiriyorum. Ama sonuçta Galatasaraylıyım. Ve bir hedefim var. Sürem dolunca Galatasaray Başkanlığı’na adayım.

Galatasaray’ın Vedat Muriqi için Rizespor ile 4 M € bonservis bedeli karşılığında anlaştığı ve oyuncuya da yıllık 2.2 M € vereceği iddia edildi.
(Fanatik) https://t.co/ZGKr48Rkca

Ergin Ataman: ‘Efes’in antrenörüsün neden Galatasaray ile ilgili konuşuyorsun’ diyorlar. Ben Efes’in antrenörü iken Türkiye’nin en iyi seyircisinin Efes’te olduğunu dile getiriyorum. Ama sonuçta Galatasaraylıyım. Ve bir hedefim var. Sürem dolunca Galatasaray Başkanlığı’na adayım.

adammmmmmm

Bir öncesinde çok güzel bir Banega haberi var güne güzel başlamak lazım fanatiğin haberine aldırış etmeyelim

Yedek forvet icin 4 milyon euro ha. Zenginiz sanirim. Rizede oynadığı gibi oynar artık Real Madride, Barcelonaya karşi. Yok abi biz akilllanmayiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu devirde malesef 25 yasindaki x milli takiminin iyi gol istatistikleri yakalamis bir golcusunu 4 milyondan asagi alma sansin yok.

Vedatin tek artisi seneye yerli olacak olmasi. Bana kalsa dinamik bir yedek golcu alirdim yurt disindan. Ama o da 4 un alti olmasi mumkun olmazdi.

Ama maasa takildim. 2.2 biraz yuksek. 1.5-2 arasi olmaliydi. Cunku 1. Strikerin da max 3 almali.

Bu arada vedat geliyorsa mitroglu gidiyor demektir. 2 si ayni anda olmaz. Mitrogluna 2.6 inanilmaz sacma para bu bitik adam icin.

Galatasaray, Trezeguet için 15 milyon Euro isteyen Kasımpaşa ile yapılan pazarlıklar sonucunda fiyatı 7 milyon Euro’ya indirdi. (Yeni Şafak)

Taksit-peşin olayı falan vardır herhalde. 15'e kim alır bunu ya. 7'ye de araplar dışında bi biz alırız

Bunu almak gibi bir mallık yapmayız umarım. Herkes burda Babele burun kıvırıyorda bizim için önemli Babelde pürüz çıkarsa gider bunlar parayı Trezeguete basar. Abdurrahim yurt dışına çıkmayı beceremez transferde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt