Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok hocam olmaz öyle şey. Zorla kimse gönderemez ki onu veya baska bir topçuyu, kendisi kabul etmediği sürece
Ben çok umutluydum Belhandadan.
Turnuvanın yıldızlarından biri olacağına inanıyordum, zira bizde 10 numaraya evrilerek çok gelişim gösterdi.
İyi bir kupadan sonra ne kendisinin ne de bizim reddemeyeceğimiz bir teklif alacağını umuyordum.
Haberi okuyunca moralim bozuldu.
Yazdığım saçma evet, ama hayal kırıklığı ile yazmış bulundum.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teklifi gelmemesini istiyorsa, cikar orda bizde bazen yaptigi gibi oyunculara kafa tutar ve kirmizi kart yer. Sakatlik numarasi falan yapmaz bence.

Bizde Rumen oyunculara karşı bir haklı ön yargı oluştu.

Petre, Bratu, Tamaş gibi büyük kazıklar yedik.

Bu ön yargı nedeniyle herkes temkinli yaklaşıyor Rumen oyunculara.

Fakat u21 takımında oynayan Radu, Baluta, Puscas, Coman, Sağ bek oynayan çocuk hatta sonradan giren forvet Petre bunlar potansiyelli oyuncular.

Puscas uygun maliyete alabilirsek harika bir yedek forvet kazanırız ama zannetmiyorum Muriqi varken bizimkilerin bu tarz transferler yapacağını.
Nasıl kazık yedik ya al sat dengesinde heriflerden kar bile ettik. Birileri bir seyler üretiyor yillar sonra sehir efsanesine dönüşüyor bunlar.

IMG_20190623_171317.webp

Lan niye bizim satılmasını beklediğimiz adamlar ya sakatlanır ya maclara alınmaz elin sikmsonik oyuncuları full oynatilir delirecem sonunda hep aynı bok oluyor.

[B]Sporun Dibi[/B]‏ @[B]sporundibicom[/B] 20 min.20 minuten geleden
Meer
Son dakika Fenerbahçe ve Ankaragücü'den kaleci Altay Bayındır'ı 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Kadrosuna kattı

Tam mal bunlar kulupde 45676 tane kaleci 4534 tane da orta oyuncusu var. Hic biride bir boka yaramaz.
Bunların nasıl genç oyuncuların kariyerini bitirdiğini görmeyen kalmadı, Berke koca sezon forma şansı bulamadı ama hala bunları tercih eden genç oyuncular varsa üstelik de kaleci demek ki dertleri futbol oynamak değil o zaman.

Bunların nasıl genç oyuncuların kariyerini bitirdiğini görmeyen kalmadı, Berke koca sezon forma şansı bulamadı ama hala bunları tercih eden genç oyuncular varsa üstelik de kaleci demek ki dertleri futbol oynamak değil o zaman.

Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Ozan Tufan, Alper Potuk aklıma gelen ilk isimler. Milli Takım kurulurdu Fenerin alıp oynatmadığı isimlerden...

Fas takiminin forveti çok ilginç bir fussbalciya benziyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt