Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan geçen seneden beridir Bennacer diyoruz. Bu sene de Skov Olsen diyoruz. Deniz Türüç denen gamsız ve Babel’e vereceğin bonservis ve yıllıklarla şu adamları alırsın.
Skov
Bennacer

Şu adamlara vereceğin paralara acımam.

gitti lan gul gibi adam. kaca gidiyor
15 diyolar Juninho bizzat gidip kendisi izlemiş görüşmüş. Geçen yaz Lyona menajerler tarafından 3.5 milyon Euro karşılığında önerilmiş, Lyon önce evet demiş sonra yetersiz bulup vazgeçmiş buda futbolcuyu lyon dan sogutmus. Şuan Lyon daha çok para veriyormuş ama Napoli de istiyormuş.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Soyle ki ilk etapta hak verdim sonucta Gsc takip ediliyor cidden spor medyasi tarafindan ki o gunku olumsuz Banega haberlerini ertesi gun beIN falan yapti

AMA

Albayrak cikip Tvde evet ilgileniyoruz Banega icin gorustuk falan dedikten sonra burada yalanlamaya devam etmenin bir mantigi yoktu
Albayrak tarafindan yapilan aciklamalar adam cezali oldugunda cikmadi mi?

Şu Belhanda dan kurtulalım yeter.
Geçen hafta milli takımda kavga etmiş yeni okudum. Tweeter da faslılar nefret kusuyor umarım Mitroglou akşam sabah karını götürüyordur filan yazanlar olmuş.

Heheheh

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Mexico, Guadalajara dan selamlar

fd4d6ce54c4dfb806c34b0140d62059f.jpg

Ulan geçen seneden beridir Bennacer diyoruz. Bu sene de Skov Olsen diyoruz. Deniz Türüç denen gamsız ve Babel’e vereceğin bonservis ve yıllıklarla şu adamları alırsın.
Skov
Bennacer

Şu adamlara vereceğin paralara acımam.
Boş boş scout diye bişey yok. Ben herkesin komisyon aldığını düşünüyorum artık bunun başka açıklaması olamaz. Bonservissiz o kadar topçu varken sen git Trezeguet ye sulan Muric i iste Türüç ü iste anlamıyorum avrupada bunların yüzüne bakmazlar. Trezeguet denilen elemanı premièr league den takımlar izledi adam dünya kupasının fiyaskosu seçildi.

Quincy Promes zu Ajax 20€

Ben Özgür Ayten´in o aksam sonrasi yazdigini görmedim.
O yasanan olay sonrasi ceza aldi diye biliyorum.
17 Haziran'da Ozgur Ayten Banega'ya kulliyen yalan dedi
18 Haziran'da Apo Aspor'a Banega ile gorusuyoruz dedi (aksam 5-6 sularinda)
Benhun-Unsal-O.Ayten kavgasi 18 Haziran'i 19 Haziran'a baglayan gece saat 1-2 sularinda patlak verdi

17 Haziran'da Ozgur Ayten Banega'ya kulliyen yalan dedi
18 Haziran'da Apo Aspor'a Banega ile gorusuyoruz dedi (aksam 5-6 sularinda)
Benhun-Unsal-O.Ayten kavgasi 18 Haziran'i 19 Haziran'a baglayan gece saat 1-2 sularinda patlak verdi
benhuna o gun catmistim. ucuz kurtulmusum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt