Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'nın bonservisi için 5.5 söylemleri başladı basında, Ben dün bu konu ile ilgili hocanın 3.8 Milyon eksi ile giriyoruz demesinden çıkarım yapmıştım. 5.5 rakamını ilk kez bugün gördüm basında. Bu Nacik buraları takip ediyor olmasın yoksa

Ersin Duzen CL icin Luyindama ve Marcao yetersiz kalabilir orayi guclendirmek lazim diyor

Benfica maclarini da ornek verdi, dogru ilk macta Marcao maci verdi ama ikinci macta macin baslangicinda sari kart gormesine ragmen hatasiz bir mac cikardi. Defalarca soyledim, bizim orta saha'yi komple degistirmemiz lazim. Tecrubeden bahsediyor... Fernando (31), Donk (33), Belhanda (29), Ndiaye (28), bu "tecrubeli" orta saha ocak ayinda a takima dahil edilen ve ilk avrupa maclarini bize karsi oynayan 19 yasindaki Florentino ve 20 yasindaki Gedson Fernandes bizim orta saha'yi iki macta da ezdi, bos alan vermedi, ustunluk kurdu... yine sezon boyunca gorduk ki orta sahamiz yetersiz, deplasman maclarindaki performansimiz da ortada... bu orta saha'yi degistirmedigimiz surece ne deplasman maclarindaki performansimiz degisir, ne de CL'de basarili oluruz.

Diagne gitti 16m diyorlar, şuan +11m yiz desek bakalım nasıl kullanılacak
Onyekuru 1m kiralama
Muriqi 3.5-4m

5m civarı kalır... Ya Banega bonservis ya da Seri+Aboubakar kiralama?
Yahu versinler 25 cagneye biz alttan 10 verelim geri kulübe
Böyle ufak tefek yaramazliklar neden yapmıyoruz

Jesé yi kiralayacak takım arıyormuş psg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

14 yabancı biraz bozuyor planlamayı gerçekten.

keşke donk yerine yerli bulabilseydik

kaan olabilirdi

Bu arada bir hatırlatma, yağız asla kolpacı degildir. Söylediğini dikkate almakta fayda var. Mariano ve Naga gitmeye en yakın isimler bence diagne'den sonra

[B]Yağız[/B]‏ @[B]10Gallinari[/B] 22 Haz
Daha fazla
Diagne dışında bence Mariano, Nagatomo ve Fernando üçlüsünden en az bir, ya da iki tanesi daha gidecek...

Diagne etiketlendiği ve her şey için teşekkürler yazılı bu görseli beğenmiş. Cidden satıldı sanırım.

Bu arada bir hatırlatma, yağız asla kolpacı degildir. Söylediğini dikkate almakta fayda var. Mariano ve Naga gitmeye en yakın isimler bence diagne'den sonra

[B]Yağız[/B]‏ @[B]10Gallinari[/B] 22 Haz
Daha fazla
Diagne dışında bence Mariano, Nagatomo ve Fernando üçlüsünden en az bir, ya da iki tanesi daha gidecek...
Hocam bu arkadaş Fatih Hoca tarafından damgalanmadı mı kolpa diye?

Konoplynka gelir belkide. Cl de oynamak istiyormuş

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Hocam bu arkadaş Fatih Hoca tarafından damgalanmadı mı kolpa diye?

O olay farklıydı hocam, kendisi asla duyumculuk veya takipci için bir şey yapmadı. Hesabı da her zaman kilitli oldu para pul şöhret peşinde degildi zaten. Arada kaynadı yani, kendisi iyi ve dogrucu biri ve kaynagı da saglam

cuadrado juveden ayrilacakmis cök cök

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt