Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Baltik =/= IskandinavEvet baltık?
Aslen Isvec de degil de hadi siniri var, Norvec kesin degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baltik =/= IskandinavEvet baltık?
Hikaye yaw. Kimseyi bitiremedikleri icin bahane üretiyorlar. Sonra da 11ini bekleriz. Yeni transferin borcsuzlukla ne alakasi var.
BÜYÜK DUYUMMMM
Galatasaray'ın transfer açıklamaları, FFP için haziran sonunda alınacak 'borçsuzluk kağıtları' nedeniyle temmuz ayının ilk günlerinde gerçekleşecek. Luyindama'nın transferi de bu günlerde bildirilecek.
lakin luyindama’nın 30 hazirana kadar bildirilmesi lazım?
Baltik =/= Iskandinav
Aslen Isvec de degil de hadi siniri var, Norvec kesin degil
Hikaye yaw. Kimseyi bitiremedikleri icin bahane üretiyorlar. Sonra da 11ini bekleriz. Yeni transferin borcsuzlukla ne alakasi var.
Bence Babel de bitti instagramdan ha bire arslan resmi paylaşıp duruyor adam.Emre Akbaba ve Luyindama nın duyumcusundan,
* Muriç ve Türüç tamam
* Aboubakar ve Trezeguet için şartlar zorlanıyor
* Banega için Diagne nin resmi satışı bekleniyor.
Beni bicaklar misin?Bence Babel de bitti instagramdan ha bire arslan resmi paylaşıp duruyor adam.
Türklerden de Yusuf Erdoğan, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük tamamdır bence.
O zaman kadro:
______________Muslera
Mariano___Luyindama___Marcao___Nagatomo
__________________Fernando
Feghouli____Banega_____Belhanda___Trezeguet
__________________Aboubakar
Orta saha halen yetersiz gibi. Belhanda satılmalı yerine gerekirse Trezeguet ve Feghouli de 10 numara oynar. Bize Herrera, Seri gibi oyuncular lazım Belhanda'nın yerine.
Milliyet kaynak olarak kabul edilemez.
Büyük futbolcu Adem Büyük'e bir lafın mı vardı hocamBeni bicaklar misin?
Milliyet kaynak olarak kabul edilemez.
Baltik ulkeleri orada yazdigi gibi Estonya Letonya ve Litvanya'dir.
Tanimi cekip uzatirsak isimize gelsin diye ve Baltik Denizi'ne kiyisi olan ulkeler Baltik ulkeleridir desek yine de Norvec'i dahil etmis olmayiz.
Cunku Norvec'in Baltik Denizi'nde bir kiyisi yoktur. Haberde bahsedilen konseyin Ispanya, ABD ve Italya gibi uyeleri de vardir.
Belki de ben salliyorumdur ama Iskandinav daha dogru tabir ona eminimHocam ben böyle lanse edildiği için çoğu yerde Baltik dedim. Tabiki öyledir itirazım yok.
Diagne----------Aboubakar
Mitroglou-------Muriç
Ndiaye----------Banega
Belhanda-------Trezeguet
Bu değişikliklerle birlikte takım biraz olsun bir şeylere benzer sanırsam.