Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanık İbrahim Çam: "Maçın atmosferi ile sinirlendim. Sinirlerime hakim olamadım. 2 madeni parayı sahaya fırlattım ama sahaya gitmedi. Yanımda oğlum vardı. Ona iyi örnek olamadığım için üzgünüm ve pişmanım. Ama Caner Erkin'i yaralamaya teşebbüs ettiğim iddiasını kabul etmiyorum"

Sanık Sedat Doğan:"Attığım çakmak üst tribünlerden atılıp önüme düşen çakmaktı. Ben de o sinirle çakmağı alarak hedef gözetmeksizin attım. Attığım çakmak Şenol Güneş'e isabet etmedi. Bu olayla ilgili suçlanmamın sebebi, benim çakmağı attığım sırada Şenol Güneş'in yere düşmesidir"

Sanık Ümit Tüylü: "Maça girişte üzerimdeki bozuk paraları Kızılay bağış kutusuna attım ama cebimde 5 kuruş kalmış. Küçük olduğu için fark edememişim. Maçtaki atmosferden dolayı bir anlık sinirle beş kuruşu sahaya doğru fırlattım. Hedef gözetmedim. Çok pişmanım"

:red:

Yusuf Erdoğanı bir ara Bruma yerine isteyenler vardı, Sadri Şener 10m istemişti, transferden vazgeçmiştik..Fatih hoca deneyecek, bir şeyler çıkarabilir miyim diye düşünüyordur

sener jimmy yusuf üclüsünü dransfer show diye ayni anda aciklayacaklar herhalde serdar özkan musa cagiran ali turanda oldugu gibi

Jimmy de gelecek üstüne Deniz Türüç te gelecek gibi hoca sol ayaklı dolduracak takımı

Banega ve Chicharito'yu alıp önde basalım. Arkalarına sağlam bir Fabian Delph takımın baskılı oyunda top kapma yönünde kararlılığımızı arttırsın. Lider karakterli oyuncular lazım bu takıma. Belhanda'yı düşünmeden yollayın. Fernando hayata dönecekse 1 yıl daha kalabilir. Mariano artık iflas etmiştir. Onun da artık gitme zamanı geldi. Dinamik oynayan, erken sonuca giden, lider karakterli oyunculardan kurulu bir takım oluşsun.

Afederisniz ama bu futbolcular hep mi gerizekali olmasi gerek? Biri kendi taraftarina sureyli der gözden düser, diger bu stada hic bosum yok der bize transfer olmadan taraftarin gözünde bir sifir geride düser. Paraya gelince en üst düzey is adamina profesyonellik ögretirler ama davranis ve konusmaya gelince birak amatör olmayi kara cahil kesilirler.

13 haziran da forumda yazmıştım Yusuf gelecek diye. Askerliği daha bitmedi yalnız. İnşallah başarılı olur

Sen askerde miydin? Ya burada ya sözlükte okumuştum sercan Yıldırım'la falan aynı koğuşta kalan biri vardı Yusuf kesin Galatasarayda demişti Yusuf da başka koğuştaymış..

Yusuf Erdoğanı bir ara Bruma yerine isteyenler vardı, Sadri Şener 10m istemişti, transferden vazgeçmiştik..Fatih hoca deneyecek, bir şeyler çıkarabilir miyim diye düşünüyordur

o dönem yerli oyuncu şarttı ve Yusuf henüz yeni çıkmıştı. O zaman bende kendisinden umutluydum. Ancak 27 yaşına hala bir halt olamadı. Hatta geriledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt