Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yanlız koç 237 milyon tl şimdiye kadar para yardımı yapmış. Müthiş bir rakam. Buna rağmen hala bizden kötü durumdalar. Koç bunlara gelmeseymiş iflas edecekleri net ortadaymış. Kim verir bu parayı allahtan futboldan anlamadığı anlaşıldı. Bu Senede fenerin üstünde bitirirsek mükemmel olacak.

Fatih Terim tek güvendiğim isim
Nedenleri ise
*geçen sene yaşananlar ortada
* hocamızla uğraşmaları hala da devam ediyor saldırıyorlar durmadan bence hoca bunun farkında ve inanılmaz motive olduğunu düşünüyorum.
İnşallah transferler de hata yapılmazda bu senede biz önde oluruz.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an bu yazdigin arkadaşların kramponunu göndermezler bize. Uefa serbest ne halt edersen et dese bile alamazsın.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öyle zaten hocam. ironi yapıyorum ben yedek kulübesi için yapılan tüm yerli takviyelere eleştiri gelir her türlü bunu demek istedim. dediğim oyunculara bile laf eden olur yani abdulkadir'e boyu kısa der, merih'e şişirilmiş balon der, cengiz'e fiziği yetersiz der, herşeyi derler yani. Fatih hoca almak zorunda olduğu için alıyor bu adamları yusuf erdoğan vs. bunu idrak etmek lazım

Kaan Ayhan'ın piyasası nolmuş öyle yav. Almak lazımdı zamanında ah ah.

öyle zaten hocam. ironi yapıyorum ben yedek kulübesi için yapılan tüm yerli takviyelere eleştiri gelir her türlü bunu demek istedim. dediğim oyunculara bile laf eden olur yani abdulkadir'e boyu kısa der, merih'e şişirilmiş balon der, cengiz'e fiziği yetersiz der, herşeyi derler yani. Fatih hoca almak zorunda olduğu için alıyor bu adamları yusuf erdoğan vs. bunu idrak etmek lazım
Anladım ironiyle karşılık verdim kardeşim

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes videolu hareketli transfer açıklaması yapıyor. Bu sezon biz de yapmalıyız böyle bir şey.

Bekleyip görmek lazım 35 yaşına geldim, transferin zamanın da yapıldığını hiç görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt