Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbaye Diagne'den yakın çevresine: "Yıllık 5 milyon Euro’yu görmeden hiçbir yere imza atmam. Galatasaray’a gelerek milli takıma seçildim. Arabistan’a gidersem, bir daha milli takıma dönemem." [Hürriyet]

go to hell

Diagne sen parayı seversin. 4 milyonu seve seve kabul edersin.

Mbaye Diagne'den yakın çevresine: "Yıllık 5 milyon Euro’yu görmeden hiçbir yere imza atmam. Galatasaray’a gelerek milli takıma seçildim. Arabistan’a gidersem, bir daha milli takıma dönemem." [Hürriyet]

go to hell

Yalan haber , bir röportajında ben bir aileye bakıyorum nerde yüksek para alırsam oraya giderim demişti. 4m yıllık verilse zıplayarak gider arabistana.

Geçen sene aynı süreci Muğdat’ta yaşadık. Ne zaman kamp başladı, Muğdat açıklandı. Bu senede aynısı olur. Yusuf 4 temmuz açıklanır.

4 milyon euro neredeyse burada kazandığının 2 katı biz anlaşalım yarın imzayı atmaya gider kamptan kaçarak.

Bu Feneri kurtarmak için neredeyse Birleşmiş Milletleri devreye sokacakdı fedarasyon.Biz Uefa'ya savunma yaparken oralı bile olmadı adiler

Da yı yanlış kullanmışlar. Bu tweetten uefa'nın ceza vermemek için anlaşma yapılmasını beklediği çıkıyor :D

Temmuzda takım İstanbul'da topbaşı yapacak. Daha sonra kamp çalışmaları için İtalya'ya gidecek. İtalya'da hiç hazırlık maçı yapmayacak mıyız acaba? 3 Ağustos'ta Lillie ile bir hazırlık maçı yapacağımız duyuruldu. 7 Ağustos'ta Akhisar'la süper kupa finali var zaten. Koca Temmuz ayı da Galatasaray'sız geçecek anlaşılan neyse ki tatil sezonu en azından

Bu guldbrandseni ikinci forvet olarak alsaydik olmamiydi? Bedava. Muric falan ugrasmazdin

Ya bu Zeki Uzundurukan’ın haberlerini niye ısrarla paylaşıyorsunuz ya?

Adamı çileden çıkartmayın, Allah bir dediğine inanmadığım herifin her gün mesajlarını okuyorum burada. Paylaşmayın arkadaş, pay-laş-ma-yın.

Fotospor muhabiri bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt