Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Bursa macimizda marcao un icinden gecen yusuf degilmiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma çok iyi olmuş ya. Nike logosu olmasa daha da iyi olurmuş.
arkadaşlar uzun suredır foruma gıremıyorum ve bilgide veremıyorum kişisel birkaç meselem vardı vs. bugun bı haber aldım diagne gitmiş gibi özellikle oyuncuda ayrılmak istiyormuş bu transferın gercekleşmesı muhtemel
Renato'yu ben şahsen Galatasaray'a istemezdim son dönemde o kadar kötüydü ki Bayern gibi bir takımda bile en ufak bir işe yaramıyordu. Bir orta sahaya göre inanılmaz kötü top kapma konusunda, sürekli kart görür maçtan bir anda kopar zaten hava toplarına hiç çıkmıyor bile hani Benfica'da ki o Portekiz Milli Takımındaki halinden eser yok Fenerbahçe için bile yetersiz bir oyuncu şu haliyle[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 8 sa.8 saat önce
Daha fazla
FLAŞ İDDİA Fenerbahçe, Fejsa'nın yanı sıra Bayern Münih'ten Renato Sanches'i de kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı." (A Bola) Yaş: 21 142 Maç Uyruk: Portekiz 8 Gol Mevki: Ortasaha 10 Asist
Aynen Bayern Avrupa'ya bile gidemeyen 5 senedir şampiyon olamamış takıma 3 sene önce 35M gibi bir para verdiği oyuncuyu kiralayacak![]()
Renato'yu ben şahsen Galatasaray'a istemezdim son dönemde o kadar kötüydü ki Bayern gibi bir takımda bile en ufak bir işe yaramıyordu. Bir orta sahaya göre inanılmaz kötü top kapma konusunda, sürekli kart görür maçtan bir anda kopar zaten hava toplarına hiç çıkmıyor bile hani Benfica'da ki o Portekiz Milli Takımındaki halinden eser yok Fenerbahçe için bile yetersiz bir oyuncu şu haliyle
Ayrıca Swensea'ye 8.5 mil.€ kiralık tutarı ile gitmişti Fener'e gelirse de bundan daha az olmaz maliyeti yani gelsin bekleriz![]()
![]()
Ok bilmiyorduk sağ ol bilgilendik biz 15e nagatomo satıldı sanıyorduk demek ki bizi yemiş basınarkadaşlar uzun suredır foruma gıremıyorum ve bilgide veremıyorum kişisel birkaç meselem vardı vs. bugun bı haber aldım diagne gitmiş gibi özellikle oyuncuda ayrılmak istiyormuş bu transferın gercekleşmesı muhtemel